امروز :جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ساعت : ۲۳:۱۳:۰۳

پایگاه خبری تحلیلی راه ملت
اولین و تنها رسانه کاملا دانشجویی استان کهگیلویه وبویراحمد

اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل

مراقب مرغ های یخ زده باشید!

  محققان موسسه تحقیقات غذایی در انگلیس در یک مطالعه متوجه شدند که مقاومت «کمپیلوباکتر» (campylobacter) گروهی از باکتری ها که معمولا باعث مسمومیت غذایی می شوند با آب ناشی از لاشه مرغ یا یخ زدایی مرغ افزایش می یابد.   ماده آلی که از لاشه مرغ خارج می شود محیط مناسبی برای گسترش این […]

 

IMG22412030محققان موسسه تحقیقات غذایی در انگلیس در یک مطالعه متوجه شدند که مقاومت «کمپیلوباکتر» (campylobacter) گروهی از باکتری ها که معمولا باعث مسمومیت غذایی می شوند با آب ناشی از لاشه مرغ یا یخ زدایی مرغ افزایش می یابد.

 

ماده آلی که از لاشه مرغ خارج می شود محیط مناسبی برای گسترش این باکتری در چرخه غذایی ایجاد می کند.

 

این یافته ها بر اهمیت تمیز کردن مرتب سطوح در جریان آماده سازی غذا تاکید می کند.

 

محققان امیدوارند که نتیجه این مطالعه راه را برای کشف روش های جدید و موثرتر تمیز کردن سطوح آشپزخانه که موجب کاهش شیوع کمپیلوباکتر شود، فراهم سازد.

 

محققان با جمع آوری مایعات ناشی از یخ زدایی مرغ ها متوجه شدند که این مایعات به کمپیلوباکتر کمک می کند تا به سطوح آشپزخانه حمله کند و متعاقب آن نوار های زیستی تولید کنند.

نوارهای زیستی ساختارهای خاصی هستند که برخی باکتری ها بر روی سطوح تشکیل می دهند تا از خود در برابر تهدیدات محیطی محافظت کنند.

با وجود این که این باکتری بر اثر پختن از بین می رود اما حدود ۵۰۰ هزار نفر در انگلیس هر سال با این باکتری مسموم می شوند.

منتشر شده در :2014/11/17 - 04:11|شناسه خبر: 1647 718 بازدید
گزارش خطا:

اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:

صفحه ارسال خبر - یادداشت

ایمیل گروه خبری راه ملت: [email protected]

تماس مستقیم : 09120139712

نظرات

ارسال نظر جدید

  • آخرین اخبار

آخرین اخبار استان

حمایت می کنیم


ساخت انواع وبسایت
بالای صفحه