امروز :جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ساعت : ۰۲:۳۶:۳۵

پایگاه خبری تحلیلی راه ملت
اولین و تنها رسانه کاملا دانشجویی استان کهگیلویه وبویراحمد

اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل

شهید عبدالرسول زرین،” گردان تک نفره”/ صیادی از دیار کهگیلویه وبویر احمد

شهید عبدالرسول زرین ، مردی که آن قدر به دل دشمن وحشت انداخت تا به “صیاد خمینی” معروف شد.

راه ملت: در شبکه های اجتماعی عکس نوشته ای به سرعت پخش می شود که موضوع آن مقایسه یک تک تیرانداز ایرانی و بهترین تک تیرانداز آمریکاییست.اما به راستی این عکس واقعیت دارد؟موضوعی که بهانه ای برای تهیه ی این گزارش شد.

به گزارش تابناک کهکیلویه و بویراحمد، شهید عبدالرسول زرین ، مردی که آن قدر به دل دشمن وحشت انداخت تا به “صیاد خمینی” معروف شد.

شهید زرین پس از ان که به تنهایی یک تپه را که یک گردان از پس آزاد سازی آن بر نیامده بود ، تصرف کرد از جانب حاج حسین خرازی به “گردان یک نفره ” معروف شد.
تصویر ذیل مربوط به منطقه بستان می باشد. وقتی که تک تیرانداز ایرانی تصمیم گرفت تا یک مانع را هدف قرار دهد و به صورت همزمان یک گلوله به لاله گوش او برخورد کرد.

موضوع از این قرار بود که این شهید و یک تک تیرانداز خبره عراقی به صورت همزمان همدیگر را هدف قرار می دهند و گلوله این شهید مغز تک تیر انداز عراقی هدف قرار می دهد.
تصویر او را امام خمینی (ره) دیده بود و وقتی این شهید بزرگوار به دیدار امام رفته ، ایشان او را شناخته بود.

به سراغ چند تن از فرماندهان زمان جنگ در استان کهگیلویه وبویراحمد رفتم اما کسی اطلاعات بدرد بخوری نداشت و به کسی دیگر معرفی می کرد.بالاخره به جایی رسیدیم که بهترین گزینه بود، مسئول حفظ و نشر آثار دفاع مقدس”سرهنگ پاسدار درفشی که از قضا خواهرزاده شهید زرین تک تیرانداز معروف بود!البته بنا به دلایلی ابتدا از توضیحات طفره رفت اما بالاخره راضی شد که اطلاعاتی به ما بدهد.گویا خانواده شهید خیلی راضی به این موضوع نیستند.

سرهنگ درفشی در خصوص توضیحات روی عکس گفت که بر اساس برخی اسناد موجود تعداد شلیک های وی ۳۰۰۰شلیک موفق بوده است نه ۷۰۰شلیک.

سرگذشت سخت صیاد خمینی

صیاد خمینی لقبی بود که  به اون داده بودند.در برخی سایت ها تولد شهید عبدالرسول زرین را سال ۱۳۲۰ اعلام کرده اند که سرهنگ درفش با قاطعیت اعلام کرده که تولد ایشان به ۱۳۳۰می رسد وقطعا تاریخ تولد اعلام شده از طرف سایت ها اشتباه است.

در ۴سالگی پدر ودر ۶سالگی مادرش را از دست داد ، سرپرستی او را دایی اش بر عهده گرفت ، در ۹سالگی با بیداری فطرت حق جویانه احساس کردحق خود و نزدیکانش را دیگران پایمال کردند .
تصمیم به هجرت از آن محیط پر از خان و خان زاده گرفت این نوجوان یتیم خدا جوی در۱۵ سالگی بعد از طی طریق کوه و دشت تنها به اصفهان رسید وبعد از مدتی کار و تلاش تشکیل خانواده داد ودر سن ۲۷سالگی اقوامش را که در کودکی گم کرده بود پیدا کرد.

وبالاخره منزل و مغازه ای با شغل لباس فروشی در حوالی مسجد باباعلی عسگر اصفهان تهیه کرد ومرتبا وعاشقانه در خانه خدا حضور یافت و ازنیایش با رب البیت و تماس با روحانیون سیری نپذیرفت ، عشق به خدا ومبلغین دین خدا و برائت از دشمنان خدا سراپای وجود او را تسخیر کرد.

به گفته سرهنگ درفشی به نقل از خود شهید:وی در تظاهرات ضد طاغوت شرکت می کرد ومزاحمت های ساواک بر اراده محکم و مومنانه اش برای تحقق فرامین امام خمینی (ره) کوچکترین خللی ایجاد نکرد و حتی به زندان افتاده و پس از آزادی ممنوع الخروج از اصفهان می شود و همچنین ممنوع الورود به اماکن عمومی مثل مساجد و جلسات می شود،تا این که رژیم پوسیده ستم شاهی افول و آفتاب درخشان حکومت اسلامی طلوع نمود وهمگان را از جمله شهید زرین را به حمایت جانانه بر می انگیخت تا این که جنگ مستکبران و ایادی آن ها در کردستان و سپس خوزستان شروع شد
در این هنگام شهید عبدالرسول زرین که افتخار عضویت در سپاه اصفهان را داشت به غرب کشور اعزام شد و مردانه و هوشیارانه به سرکوبی ضد انقلاب پرداخت .

گردان تک نفره

شهید حسین خرازی در مورد ایشون گفتند: او به اندازه یک گردان موثر بود.
در مواردی هم ایشون تونست به تنهایی چند تپه اشغال شده توسط عراقی ها رو تصرف کنه که اون تپه ها به نام خودشون ثبت شد.

شهید عبدالرسول زرین که افتخار عضویت در سپاه اصفهان را داشت به غرب کشور اعزام شد و مردانه و هوشیارانه به سرکوبی ضد انقلاب پرداخت.
وبعد از آن سراسیمه به جبهه جنوب شتافت و در کنار سردار شهید حاج حسین خرازی و سردار رحیم صفوی به نبرد پرداخت.

وی در جبهه ها نقش منحصر به فردی را ایفا کرد ودر جنگ های نا منظم و دیگر عملیات ها به عنوان تک تیر انداز، نقش حساس وظریف خود را بازی کرد و چنان ضربات محلکی را ماهرانه به ایادی دشمن وارد کرد که سپاه خصم را بعد از تلفات سنگین مادی و انسانی دچار سر گیجه وتحیر نمود.

شهید زرین درکنار شمعخانی

شهید زرین درکنار شمعخانی
شهید زرین در کنار شهید خرازی

شهید زرین در کنار شهید خرازی

شهید حاج حسین خرازی سر لشگر پر آوازه جبهه اسلام ، زرین را به خوبی می شناخت و درباره اش حرفهای زیادی زده است ، رابطه این دو رابطه پدر و فرزندی بوده و بارها همدوش با یکدیگر صحنه های پر خطر ونفس گیر را در کردستان وجنوب به چشم دیده اند.

زرین بارها زخمی شده بود و۶۰ درصد از کار افتادگی داشت خرازی معافیت او را از رزم صادر کرده بود اما نشستن برای این رزمنده دلاور معنائی نداشت ، و اگر نشستن و تسلیم را می شناخت در ۱۵سالگی جسارت ترک موطن را نداشته و سرگردان بیابان وحشی نمی شد .

شهید خرازی می فرماید: قبل از شروع جنگ تحمیلی در کردستان ودر گروه ضربت خیلی خوب خود را نشان داد. دیوانه دره و آوردگاه گاران شاهد دلاوری های اوست . گروه ضربت به فرماندهی حسین خرازی به هر وحشت کده ای سرک می کشید ، وبارها با هنر این پلنگ کوهستان یعنی زرین از مهلکه ها گریخته و نشانه گیری های دقیق او ، بیشترین آسیب ها رابه دشمن زده است .

تک تیر انداز سرشناس نبرد ، بارها آتش بار دشمن را در ارتفاعات صعب العبور ، فقط با یکبار فشار دادن ماشه تفنگ (( اس وی دی و اف پی کا)) خاموش کرده است .

با شروع جنگ تحمیلی به جبهه های جنوب آمده وتا سال ۶۳ به طور مداوم در اکثر عملیاتهای جنوب و غرب حضور فعال داشته است .

مسئولیتهای مختلفی از جمله فرماندهی گردان ومحور را بر عهده داشته و گروههای مختلفی را آموزش داده وبه عنوان تک تیر انداز ، بین گردان ها فرستاده است .
این ادعای بزرگی است ولی اتفاق افتاده ، شوخی نیست ، این مطلب به تائید حاج حسین خرازی رسیده است و قول اوست که به وسیله سلاح اس وی دی چند هزار دشمن بعثی را به هلاکت رسانیده و چندین فرمانده عراقی را از میان برداشته است.

چندتپه را به تنهائی تصرف نمود، تپه هایی که زرین تصرف کرده به نام خودش نام گذاری کرده اند .
شهید خرازی در مورد دلاوری های این شهید فرموده است : انگار که ایشان جنگی به دنیا آمده بود و در جای دیگر ایشان را گردان تک نفره زرین خطاب کرده بودند بدین لحاظ که او به اندازه یک گردان موثر بود.

زرین بسیار ساده و صمیمی بود تواضع وفروتنی عجیبی تمام وجودش را فرا گرفته بود ، حتی ذره ای تکبر از او دیده نشد ، با نگاه به قامت خاکی وظاهر بسیار ساده اش هیچکس نمی توانست باور کند که او همان تک تیر انداز بزرگ است .

سرانجام روح این مجاهد با صفا و سر باز مخلص لشگر امام حسین(ع) بعد از بارها مجروحیت و به یادگار گذاشتن ۷ فرزند و ده ها نکته عبرت انگیز با عشق به حسین بن علی (ع) در عملیات خیبر به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

فیلم لحظه ای که در مبارزه با تک تیرانداز عراقی از ناحیه گوش مورد اصابت قرار می گیرد ولی تک تیرانداز عراقی کشته شده است.

منتشر شده در :2015/10/10 - 11:10|شناسه خبر: 16497 3052 بازدید
گزارش خطا:

اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:

صفحه ارسال خبر - یادداشت

ایمیل گروه خبری راه ملت: [email protected]

تماس مستقیم : 09120139712

نظرات

ارسال نظر جدید

  • آخرین اخبار

آخرین اخبار استان

حمایت می کنیم


ساخت انواع وبسایت
بالای صفحه