بازرس کل استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: از آبان ماه سال گذشته تاکنون، ۸۳ جلسه آسیب شناسی و آموزشی برای مدیران تازه منصوب شده استان برگزار شده و علاوه بر تشریح آسیبهای آن اداره، راهکارهای لازم به آن ها ارائه شد.
به گزارش راه ملت؛ محمدمهدی صالحی در گفت و گوی شامگاه یکشنبه (۵ تیرماه ۱۴۰۱) در برنامه تلویزیونی «گفت و گو» اظهار کرد: اولین مسئله سازمان بازرسی در استان بحث زمین خواری و دومین مسئله سازمان بازرسی بحث فساد اداری است. عدم نظارت کافی درون سازمانی یکی از عوامل فساد اداری است. عامل بعدی بافت فرهنگی و اجتماعی استان است. همچنین عدم شایسته سالاری و نبود سازوکار مشخص علمی برای پذیرفتن افراد است. بیشتر حالت تحمیل و بکارگیری نیروها را در استان داریم.
وی با بیان اینکه دومین چالش استان ما «جذب نیروی غیر مجاز است»، اظهار کرد: در یکسال اخیر ۲۴ پرونده قضایی در این خصوص تشکیل شد، نتیجه این شده که از ورود ۵۳۵ نیروی غیر مجاز به ادارات استان جلوگیری شده است.
وی بیان کرد: عدم شایسته سالاری در انتخاب مدیران یکی از مواردی است که در استان ما بسیار وجود دارد. ماده ۵۳ قانون اساسی کلیاتی را در خصوص انتخاب مدیران آورده که حتی همان ها هم رعایت نمی شود.
وی گفت: سیستم اداری ما از شایسته سالاری به سیستم قومی و قبیله ای تبدیل شده است.
همچنین محمد مهدی صالحی در گفت و گو با رسانه ها اظهار داشت: جذب نیروهای غیر متخصص و ناکارامد در دراز مدت مشکلات عدیده ای برای دستگاه های اجرایی ایجاد خواهد کرد.
وی افزود: در چندین دستگاه دولتی استان نیروها با زد و بند مدیر و غیرقانونی جذب می شدند که سازمان بازرسی با جدیت برای برخورد با این تخلف ورود پیدا کرده است.
صالحی تاکید کرد: همچنین تعیین تکلیف نیروهای غیرقانونی و مازاد ادارات در دستور کار سازمان بازرسی قرار گرفته که در این رابطه یکی از ادارات قصد برگزاری آزمون استخدامی به صورت کشوری را داشت که تا تعیین تکلیف نیروهایش اجازه برگزاری آزمون به آن دستگاه داده نشد.
بازرس کل استان کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: استان چالش های اساسی در زمینه اراضی منابع طبیعی و محیط زیست، ناکارآمدی در حوزه اداری، طولانی شدن روند پروژههای عمرانی استان، ضعف سرمایهگذاری و تولید و آمار بالای بیکاری، وضعیت نامناسب خدمات شهری، اختلال در انجام وظایف خدمات تولیدی شرکت نفت و گاز گچساران دارد.
صالحی افزود: برخی مدیران در روند نظارت به موقع اهمال می کنند و نیاز سنجی های لازم از سوی متولیان و اجرای درست طرح آمایش سرزمینی رعایت نمی شود.
وی تاکید کرد: رویه سازمان بازرسی تغییر یافته و نظارت و پیشگیری اساسی آن است که پس از بازرسی و رسیدگی به تخلفات و جرائم مورد بررسی قرار می گیرد.
بازرس کل استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: این سازمان ۲ سیستم کاملا الکترونیک شامل سامانه رسیدگی به شکایات مردمی و سامانه گزارشگران فساد دارد که سال گذشته یک هزار و ۶۹۵ مورد در سامانه شکایات مردمی و ۸۲۰ مورد گزارش فساد گزارشگران ثبت شده است.
صالحی عنوان کرد: به تمامی این شکایت رسیدگی و اقدامات لازم انجام شد و علاوه بر آن ها به ۴۱۰ شکایت که به صورت دستی به سازمان بازرسی ارسال شده بودند، رسیدگی شد.
وی ادامه داد: ۸۷۵ مورد شکایت علیه شخصیتهای حقوقی در استان نیز ثبت شد که همگی رسیدگی شدند و همچنین ۳۶۰ نفر ملاقات مردمی وجود داشت.
بازرس کل استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: آبان ماه سال گذشته تاکنون، ۸۳ جلسه آسیب شناسی و آموزشی برای مدیران تازه منصوب شده استان برگزار شده و علاوه بر تشریح آسیبهای آن اداره، راهکارهای لازم به آن ها ارائه شد.
منبع: کبنا
اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:
ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir
تماس مستقیم : 09120139712