سرگرد علی غلامی، ریس یگان تکاوری نیروی انتظامی به دلیل انفجار تلهانفجاری در محور شهرستان نیکشهر زاهدان به درجه رفیع شهادت رسید
راه ملت: به نقل از صبح زاگرس، سردار حسین رحیمی،فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان امروز در زاهدان در گفت وگو با رسانه ها اظهار کرد: به دلیل انفجار تلهانفجاری که در محور شهرستان نیکشهر و در مسیر مأموران نیروی انتظامی و در اطراف پاسگاه کهیری رخ داد، یک مامور انتظامی شهید و چند نفر مجروح شدند.
فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان ادامه داد: تلاش برای شناسایی و دستگیری عوامل این حادثه تا حصول نتیجه ادامه دارد.
علیاصغر میرشکاری معاون امنیتی انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان نیز در گفتوگو با خبرنگار فارس این حادثه و شهادت یک نفر مامور نیروی انتظامی را تائید کرد.
گفتنی است شهید علی غلامی اهل روستای دشت روم شهرستان بویراحمد است که در مناطق عملیاتی نیک شهر زاهدان به درجه رفیع شهادت رسید.
اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:
ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir
تماس مستقیم : 09120139712