امروز: ۱۴۰۵/۰۸/۰۴ ساعت : ۱۳:۱۳

۱۰ درصد معتادان کشور را زنان تشکیل می‌دهند

راه ملت،شهین‌دخت ملاوردی ظهر امروز در جمع خبرنگاران به برگزاری هفتمین نشست منطقه‌ای سازمان‌ها و تشکل‌های مردم نهاد و دستگاه‌های اجرایی جنوب کشور به میزبانی استان کهگیلویه و بویراحمد اشاره و  اظهار کرد: این نشست با حضور سه استان فارس، بوشهر و خوزستان طی سه روز به میزبانی خوب شهر یاسوج برگزار شد که هشتمین نشست منطقه‌ای اسفند امسال به میزبانی شهر تهران و با حضور استان‌های قم، قزوین، مرکزی، البرز و تهران برگزار می‌شود.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده بیان کرد: در این نشست کارگاه‌های آموزش تشکیل و پایداری شبکه‌ها برگزار شد که امیدواریم این آموزش‌ها هر چه سریع‌تر وارد فاز اجرایی شود و با ایجاد شبکه‌ها بین سازمان‌های مردم نهاد و دستگاه‌های اجرایی موضوعات و آسیب‌های حوزه زنان که نیاز به توجه بیشتری هم در استان کهگیلویه و بویراحمد و هم در سایر استان‌ها دارد در اولویت قرار گیرد.

وی از تدوین اطلس وضعیت زنان در کشور خبر داد و تصریح کرد: با تدوین این اطلس وضعیت زنان و آسیب‌های اجتماعی این حوزه به خوبی مشخص می‌شود.

این مسئول کشوری با بیان اینکه بودجه خاصی به بانوان اختصاص داده نشده، بیان کرد: حمایت از برنامه‌های سمن‌ها در دستور کار بانوان و خانواده ریاست جمهوری است، ضمن اینکه با وزاتخانه‌های آموزش و پرورش، جهاد کشاورزی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت بهداشت و سازمان‌ زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی تفاهم‌نامه همکاری امضا شد که با همکاری این دستگاه‌ها برنامه حوزه زنان و خانواده در سطح کشور و استان اجرا می‌شود.

معاون رئیس در امور زنان و خانواده با اشاره به توجه دولت به زنان در مناطق محروم، افزود: استان کهگیلویه و بویراحمد تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله دارد و جزء مناطقی است که نیاز به سرمایه‌گذاری و فراهم کردن زیرساخت‌ها دارد که در سفر دولت به استان که در آینده نزدیک انجام می‌شود بخشی از مشکلات و توسعه نامتوازن استان کهگیلویه و بویراحمد رفع شود.

وی خاطرنشان کرد: رویکرد دولت توانمندسازی زنان و ایجاد عدالت جنسیتی است و عدالت جنسیتی برخورداری عادلانه زنان و مردان از منابع و فرصت‌ها است.

ملاوردی اعتیاد را مهمترین آسیب اجتماعی در حوزه زنان برشمرد و گفت: زنان ۱۰ درصد معتادان کشور را تشکیل می‌دهند، ضمن اینکه ۵۵ درصد طلاق‌ها در کشور ناشی از اعتیاد است.

 

ثبت دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *