امروز: ۱۴۰۵/۰۷/۲۹ ساعت : ۰۶:۱۴

حضور دریایی از مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن شهر یاسوج + تصاویر

راه ملت: پیش از ظهر امروز در همه نقاط استان کهگیلویه و بویراحمد راهپیمایی مردمی ۲۲ بهمن به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار شد.

در همه شهرستان‌های هشت‌گانه استان چنین برنامه‌ای با حضور حماسی مردم برگزار شد.

در بیشتر دهستان‌ها و مراکز بخش‌های استان نیز راهپیمایی ۲۲ بهمن با شور و شعور مثال‌زدنی مردم برگزار شد.

اما در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد جمعیت به مثابه اقیانوسی بود که انتهای آن را هیچ چشم غیر مسلحی نمی‌توانست به نظاره بنشیند.

حجم و سیل جمعیت به حدی بود که از زندان قدیم شهر یاسوج تا میدان استانداری بدون این که جایی برای سوزن انداختن باشد مردم در راهپیمایی حضور حماسی داشتند.

یکی از نکات جالب توجه در این راهپیمایی حضور نامزدهای انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی بود که به همراه هواداران خود در این راهپیمایی شرکت کردند.

عشایر کهگیلویه و بویراحمد با لباس‌های محلی چقه و زناره در پیشاپیش صف‌های فشرده و به هم پیوسته مردم در این راهپیمایی حضور داشتند.

حضور مسئولان در راهپیمایی نیز پررنگ بود به نحوی که استاندار و معاونین و ائمه جمعه و فرمانداران در این راهپیمایی در سراسر استان حضور گسترده داشتند./فارس

 

ثبت دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *