امروز :پنج شنبه ۱ مرداد ۱۴۰۵ساعت : ۰۵:۴۹:۲۸

پایگاه خبری تحلیلی راه ملت
اولین و تنها رسانه کاملا دانشجویی استان کهگیلویه وبویراحمد

اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل

هلال‌احمر کهگیلویه‌وبویراحمد توسعه سرمایه انسانی و توانمندسازی جوانان را شتاب می‌بخشد

سرپرست جمعیت هلال‌احمر کهگیلویه‌وبویراحمد با تشریح برنامه‌های آموزشی و توانمندسازی این جمعیت، از اجرای طرح‌های ملی یاس و شوق رویش، ارتقای آموزش رابطین آماری و تقویت توانمندی مربیان تیم‌های سحر خبر داد و گفت: توسعه سرمایه انسانی و افزایش مهارت‌های تخصصی جوانان از مهم‌ترین رویکردهای هلال‌احمر در مسیر ارتقای خدمات بشردوستانه است.

به گزارش راه ملت؛ سید عادل رهبریان در گفت‌وگو با روابط عمومی جمعیت هلال‌احمر استان کهگیلویه‌وبویراحمد اظهار کرد: آموزش، توانمندسازی و ارتقای مهارت‌های تخصصی نیروهای جوان و داوطلب، نقش مهمی در افزایش آمادگی جامعه، توسعه مشارکت‌های اجتماعی و بهبود کیفیت خدمات امدادی و بشردوستانه دارد.

وی با اشاره به برگزاری آموزش‌های تخصصی رابطین آماری افزود: بهره‌گیری از نیروهای آموزش‌دیده در حوزه ثبت، پردازش و انتقال اطلاعات، یکی از الزامات مدیریت ارتباطات در شرایط بحران است و رابطین آماری به‌عنوان حلقه ارتباطی میان واحدهای اجرایی و حوزه اطلاع‌رسانی، نقش مؤثری در پوشش حرفه‌ای رویدادها، مستندسازی فعالیت‌ها و انعکاس دقیق و به‌موقع خدمات هلال‌احمر ایفا می‌کنند.

سرپرست جمعیت هلال‌احمر استان همچنین بر اهمیت ارتقای دانش و مهارت مربیان و مدرسین تیم‌های سحر تأکید کرد و گفت: حمایت‌های روانی، اجتماعی و فرهنگی در کنار امدادرسانی، از ارکان مهم مدیریت بحران محسوب می‌شود و تیم‌های سحر با تکیه بر نیروهای متخصص و آموزش‌دیده، نقش مؤثری در کاهش آسیب‌های روانی و اجتماعی ناشی از حوادث و افزایش تاب‌آوری جامعه دارند.

رهبریان ادامه داد: سرمایه‌گذاری در حوزه آموزش‌های تخصصی، به‌روزرسانی دانش مربیان و بهره‌گیری از ظرفیت اساتید و متخصصان، زمینه ارتقای کیفیت خدمات بشردوستانه و آمادگی بیشتر نیروهای عملیاتی را فراهم می‌کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به اجرای طرح ملی یاس (یاران آسیب‌ستیز اجتماعی) اشاره کرد و افزود: این طرح با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) و با هدف توانمندسازی دختران، ارتقای مهارت‌های فردی و اجتماعی، افزایش اعتماد به نفس، توسعه مشارکت‌های داوطلبانه و تقویت تاب‌آوری اجتماعی در حال اجرا است.

سرپرست جمعیت هلال‌احمر کهگیلویه‌وبویراحمد بیان کرد: آموزش مهارت‌های زندگی، مهارت‌های ارتباطی، سواد رسانه‌ای، کار گروهی، کمک‌های اولیه و فعالیت‌های بشردوستانه از مهم‌ترین محورهای طرح یاس است که می‌تواند زمینه حضور مؤثر دختران در عرصه‌های اجتماعی و کاهش آسیب‌های اجتماعی را فراهم کند.

رهبریان همچنین از آغاز اجرای طرح ملی شوق رویش ویژه تابستان ۱۴۰۵ در استان خبر داد و گفت: این طرح با شعار جوانی، فراغت و پویایی؛ فرصتی برای رشد و یادگیری و با هدف غنی‌سازی اوقات فراغت نوجوانان و جوانان، ارتقای مهارت‌های فردی و اجتماعی و ترویج فرهنگ نوع‌دوستی در سطح استان اجرا می‌شود.

وی افزود: در قالب این طرح، برنامه‌های متنوع آموزشی، فرهنگی، اجتماعی و بشردوستانه با مشارکت خانه‌های هلال و کانون‌های جوانان برگزار خواهد شد تا نوجوانان و جوانان ضمن بهره‌مندی از اوقات فراغت، مهارت‌های لازم برای حضور فعال و مسئولانه در جامعه را کسب کنند.

سرپرست جمعیت هلال‌احمر کهگیلویه‌وبویراحمد در پایان با تأکید بر نقش جوانان به‌عنوان سرمایه‌های ارزشمند جامعه خاطرنشان کرد: هلال‌احمر با اجرای برنامه‌های آموزشی و مهارتی متنوع، در مسیر تربیت نسلی توانمند، مسئولیت‌پذیر، مشارکت‌جو و آماده برای ایفای نقش در عرصه‌های اجتماعی، فرهنگی و بشردوستانه گام برمی‌دارد.

منتشر شده در :2026/07/15 - 10:07|شناسه خبر: 97094 66 بازدید
گزارش خطا:

اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:

صفحه ارسال خبر - یادداشت

ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir

تماس مستقیم : 09120139712

نظرات

ارسال نظر جدید

  • آخرین اخبار

آخرین اخبار استان

حمایت می کنیم


ساخت انواع وبسایت
بالای صفحه