امروز: ۱۴۰۵/۰۷/۲۸ ساعت : ۲۳:۵۵

بزرگترین کارخانه آسفالت و سنگ شکن کهگیلویه وبویر احمد به همت بنیاد مسکن ساخته می شود

 

راه ملت: مدیرکل بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد گفت: بزرگترین کارخانه آسفالت استان توسط بنیاد مسکن ساخته می‌شود.

ابراهیم فرزانه در بازدید از اجرای برخی طرح‌های روستایی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: عملیات اجرایی سه کارگاه تولیدات بتنی در استان کهگیلویه و بویراحمد توسط بنیاد مسکن آغاز شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان افزود: بر همین اساس توان خود را بر اجرای پروژه‌هایی در استان خواهیم گذاشت که نیاز مردم و استان بوده که یکی از آن‌ها کارخانه آسفالت است.فرزانه بیان کرد: بزرگترین کارخانه آسفالت استان را به همت بنیاد مسکن راه‌اندازی خواهیم کرد که همه مقدمات آن از جمله زمین مورد نیاز فراهم شده است.

این مسئول گفت: همچنین عملیات اجرای بزرگترین سنگ‌شکن را در استان داریم که از طرح‌های مهم بنیاد مسکن محسوب می‌شود.وی از اعتبارات خوب بنیاد مسکن در سال‌جاری خبر داد و گفت: از محل‌های مختلف این اعتبارات ۵۰ میلیارد تومان است.

 

 

ثبت دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *