علوی تبار یادآور شد: ثبات و مقاومت امری اعطایی از جانب پروردگار بوده که خداوند متعال بر بندگان خاص خود عطا میفرماید.
به گزارش راه ملت، خیرالله علوی تبار صبح سه شنبه در مراسم رژه ۳۱ شهریور نیروهای مسلح در دهدشت با اشاره به آغاز هفته دفاع مقدس، افزود: دفاع مقدس نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی ایران است.
وی با بیان اینکه قاموس و فرهنگ ما بر گرفته از فرهنگ قرآنی است، اظهار داشت: مقاومت و ایستادگی ما منشعب از دستورات دینی و احکام الهی برای رسیدن به سعادت و نیکبختی است.
علوی تبار یادآور شد: ثبات و مقاومت امری اعطایی از جانب پروردگار بوده که خداوند متعال بر بندگان خاص خود عطا میفرماید.
وی با اشاره به ابعاد مختلف دفاع مقدس وجود آن را باعث وحدت و اقتدار کشور دانست و تصریح کرد: دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران همواره در کمین مقاومت و پایداری ملت ایران هستند و قصد خدشه دار کردن آن را دارند.
این رزمنده هشت سال دفاع مقدس بیان کرد: اقتدر دینی و قدرت ولایت فقیه دو عنصر اصلی سربلندی نظام جمهوری اسلامی ایران در تمام بحران ها هستند.
علوی تبار حاکمیت فرهنگ الهی در ایران را مهمترین دلیل خنثی شدن حملات دشمنان دانست.
وی اضافه کرد: ملت ایران در هر لحظه باید مثل ۳۵ سال گذشته آماده دفاع از مرز و بوم کشور باشند./مهر
اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:
ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir
تماس مستقیم : 09120139712