امروز: ۱۴۰۵/۰۷/۲۹ ساعت : ۱۴:۲۹

از ترک کمیسون برجام توسط برخی اعضاء تا اعتراض به عدم پخش تلویزیونی مذاکرات توسط تاجگردون

راه ملت: تاج گردون  با اشاره به ترک جلسه امروز این کمیسیون از سوی موافقان توافق هسته‌ای گفت که پیش‌نویس گزارش برجام یک سویه، سیاسی،‌ تحریک آمیز و برخلاف منافع برجام بوده است.

غلامرضا تاج گردون در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: من و چند تن از همکاران دیگر کمیسیون برجام به دلیل بی‌توجهی به روال کار جلسه امروز این کمیسیون را ترک کردیم.
وی افزود: پیش‌نویس گزارش کمیسیون از توافق هسته‌ای یک سویه، بسیار سیاسی و تحریک‌آمیز بود، خارج از روال تهیه شده بود و در آن اصلا به منافع برجام توجه نشده بود.
این نماینده مجلس ادامه داد: ای کاش این مذاکرات مثل صحبت‌های آقای جلیلی (مذاکره کننده پیشین هسته‌ای) از تلویزیون پخش می‌شد تا مردم می‌دیدند چه اتفاقی افتاده و می‌افتد.
تاج گردون خاطرنشان کرد: من و برخی از همکارانم که احساس کردیم در یک فضای توهین‌آمیز قرار گرفته‌ایم به خودمان اجازه ندادیم در جلسه‌ای بنشینیم که به ما توهین شود.
این عضو کمیسیون ویژه بررسی برجام در پایان گفت که به زودی واقعیت‌ها و برداشت منصفانه و قرائت واقعی از برجام را بیان خواهد کرد

ثبت دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *