امروز: ۱۴۰۵/۰۷/۲۶ ساعت : ۰۷:۲۱

تا آخر می مانم

راه ملت: دکتر سلیمان ابید در گفت و گویی با خبرنگار دنانیوز در دهدشت در پاسخ به شایعاتی در خصوص کناره گیری ایشان در انتخابات به نفع شخصی خاصی گفتند : تا آخر در صحنه انتخابات خواهند ماند و قصد کناره گیری در انتخابات به نفع شخص یا جریان خاصی را ندارم.

دکتر ابید با بیان این نکته که کاندیداهای محترم اخلاق انتخاباتی را رعایت فرمایند و از شایعه پراکنی دوری جویند  اظهار داشت باحضور پرشور پای صندوق های رأی در ۷ اسفند به تکلیف خود عمل کنیم.

این کاندیدای انتخابات مجلس شورای  در پاسخ به سوال خبرنگار دنانیوز در مورد معرفی کاندیداهای اصولگرا در شهرستان های بویراحمد و دنا که اقای ستار هدایت خواه   و در گچساران و باشت  مهندس فولادی وندا معرفی شدند ولی اسمی از کاندید ای جریان اصولگرای کهگیلویخ بزرگ اورده نشد گفتند : مفصلأ در این مورد در روزهای آینده صحبت خواهم کرد.

ثبت دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *