امروز: ۱۴۰۵/۰۷/۲۶ ساعت : ۱۰:۵۹

تمام برنامه‌های توسعه در حوزه انتخابیه‌ام براساس شعار سال به سرانجام می‌رسد

راه ملت: غلام‌محمد زارعی تاکید کرد که برای تحقق شعار سال ” اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل از هیچ کوششی دریغ نخواهند کرد و تمام تلاش خود را به کار خواهد گرفت.

وی گفت: در سالی که مزین به نام “اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل” است باید تمام تلاش‌های مسئولان و دولت‌مردان با هدف تحقق این شعار انجام شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تاکید رهبر معظم انقلاب در حوزه اقتصاد بر مقاومتی‌بودن آن در اقدام و عمل است، خاطرنشان کرد: راه توسعه ایران اسلامی بویژه مناطق محرومی مانند کهگیلویه و بویراحمد در تحقق شعار سال است.

زارعی افزود: شعار رهبر معظم انقلاب در سال‌های اخیر بر پایه توجه به اقتصاد مقاومتی بوده و تاکید معظم له در سال‌جاری بر اقدام و عمل کردن به این اقتصاد است.

نماینده ادوار نهم و دهم بویراحمد و دنا در مجلس یکی از راهکارهای تحقق شعار سال را “همدلی و همزبانی” عنوان و اظهارداشت: همه دولت‌مردان و مسئولان مکلف‌اند برای تحقق دغدغه‌های رهبر انقلاب، همدل و همزبان بوده و از اختلافات احتمالی بپرهیزند.

زارعی گفت: باور داشتن پتانسیل‌ها و استعدادهای داخلی با بهره‌گیری از ظرفیت‌های حداکثری نخبگان و دانشگاهیان می‌تواند به توسعه همه‌جانبه سرعت ببخشد و البته شرط لازم و کافی، توجه به اقتصاد مقاومتی است.

نماینده مجلس شورای اسلامی از مردم و مسوولان کهگیلویه و بویراحمد خواست در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل، نسبت به سال‌های گذشته تلاش‌شان را برای توسعه دیارشان دوچندان کنند.

ثبت دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *