امروز: ۱۴۰۵/۰۷/۲۸ ساعت : ۲۲:۱۴

مدیری که روخوانی قرآن را بلد نباشد صلاحیت مدیریت را ندارد

راه ملت: معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار کهگیلویه وبویراحمد با بیان اینکه در دوره های ضمن خدمت که مدیران وارد دستگاه های اداری می شوند در روخوانی قرآن مشکل دارند، افزود: متاسفانه این وضعیت بسیار نگران کننده است اما باید گفت مدیری که نتواند روخوانی قران به صورت صحیح انجام دهد صلاحیت مدیریت را ندارد.

وی با بیان اینکه قرآن منشاء همه کارها و موضوعات است، اظهار کرد: هر عنوانی که ما بخواهیم در مورد آن پژوهش داشته باشیم در قرآن وجود دارد.

معاون سیاسی امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه قرآن جامع ترین قانون اساسی است، تاکید کرد: خوشبختانه در آموزش و پرورش در حوزه ترویج قرآن کارهایی انجام شده اما کافی نیست.

محمدی تاکید کرد: در سالهای گذشته موسسات و خانه های قرآنی ۱۷۰ مورد بود اما خوشبختانه الان به ۵۰۰ مورد رسیده است./صبح زاگرس

ثبت دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *