امروز: ۱۴۰۵/۰۷/۲۰ ساعت : ۱۸:۵۸

افتتاح خانه بهداشت بخش بوستان باشت

افتتاح این خانه بهداشت به نمایندگی از سه خانه بهداشت با محوریت کمیته امداد امام خمینی (رحمه الله تعالی علیه) کهگیلویه و بویراحمد، مشارکت استانداری و دانشگاه علوم پزشکی استان صورت گرفت.

همچنین افتتاحیه این مرکز به نمایندگی از ۴۶ طرح اشتغال زایی کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد با حضور سیدموسی خادمی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد، حجت الاسلام عبدالرحیم عبودی، امام جمعه باشت، نماینده شهرستان های گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی، مدیرکل کمیته امداد، مدیران استانی و شهرستانی صورت گرفت.

سید غلامرضا متقی، مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (رحمه الله تعالی علیه) کهگیلویه و بویراحمد در این مراسم به توانمندسازی مددجویان تحت پوشش این نهاد اشاره و افزود: توانمندی مددجویان یکی از مهم ترین برنامه‌ های اصلی کمیته امداد استان  است.

متقی با بیان این که این خانه بهداشت به نمایندگی از ۴۶ طرح اشتغال زایی مددجویان کمیته امداد و با حضور استاندار افتتاح شد، گفت:۵۱ خانه بهداشت با مشارکت دانشگاه علوم‌ پزشکی یاسوج، استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اعتبار ۴۸ میلیارد ریال به‌ مناسبت دهه فجر افتتاحیه داشتیم.

وی گفت: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون ۲۲ هزار و ۴۰۰ طرح توانمندسازی، اشتغال‌ زایی و خودکفایی برای جامعه هدف و اقشار آسیب‌ پذیر در سطح استان انجام شده است./شبستان

ثبت دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *