امروز: ۱۴۰۵/۰۷/۲۹ ساعت : ۱۰:۱۵

همایش پیاده روی ” نه به اعتیاد” در یاسوج برگزار شد

راه ملت: به گزارش خبرنگار راه ملت در یاسوج سید آیت الله افشار مهر در حاشیه این آیین و در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اعتیاد یکی از عوامل طلاق در سطح کشور و به تبع آن در استان است.

مدیرکل بهزیستی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: اعتیاد به عنوان یکی از مهمترین عوامل فروپاشی خانواده ها و یکی از عامل های مهم فسادهای اجتماعی در جامعه بشمار می رود.

وی تاکید کرد: باید با آگاه سازی افراد در مکان های مختلف همچون مدارس، دانشگاه ها و مکان های فرهنگی سعی در کاهش گرایش مردم نسبت به مواد مخدر داشته باشیم.

افشار مهر بیان کرد: باید فرزندان خود را از کودکی برای مقابله با این معضل اجتماعی آماده کنیم و به آنها مهارت “نه گفتن ” را بیاموزیم.

وی با تاکید بر اینکه فرهنگ سازی و پیشگیری مهم ترین راه مبارزه با مواد مخدر است، عنوان کرد: در همین راستا همایش پیاده روی با حضور کودکان مهدهای کودک و معتادان تحت درمان مراکز ترک اعتیاد در مرکز استان برگزار شد.

 

سید مهدی اشکاوند

ثبت دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *