امروز: ۱۴۰۵/۰۷/۲۹ ساعت : ۰۲:۴۰

پیام تبریک فرمانده ناحیه مقاومت بسیج کهگیلویه به مناسبت روز پزشک

راه ملت: به گزارش راه ملت در  پیام فرمانده سپاه ناحیه کهگیلویه آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم
قال امام صادق (ع) :لا یَستَغنى أَهلُ کُلِّ بَلَدٍ عَن ثَلاثَهٍ یُفزَعُ إِلَیهِم فى أَمرِ دُنیاهُم وَ آخِرَتِهِم، فَإِن عَدِموا ذلِکَ کانوا هَمَجا: فَقیهٌ عالِمٌ وَرِعٌ و َأَمیرٌ خَیِّرٌ مُطاعٌ و َطَبیبٌ بَصیرٌ ثِقَهٌ؛
مردم هر شهرى به سه چیز نیازمندند که در امور دنیا و آخرت خود به آنها رجوع کنند و چنانچه آن سه را نداشته باشند گرفتار جهل و نابسامانى مى شوند: دین شناسِ داناىِ پرهیزکار، حاکم نیکوکارى که مردم از او اطاعت کنند و پزشک بصیرِ مورد اعتماد.

نظام اسلامی به دنبال نشاط و پویایی وبعلاوه سلامت جامعه در تمام ابعاد بخصوص سلامت جسم ‘ روح و روان بوده که این مهم با تلاش آحاد مردم و دست اندرکاران حوزه سلامت بخصوص اطبا گرانقدر محقق میگردد .
این جانب ضمن تبریک و گرامیداشت روز پزشک و ارج نهادن به مقام علمی و خصوصیت نوع دوستی همه پزشکان پرتلاش بویژه پزشکان دردآشنای کهگیلویه ‘ زحمات آنان را سزاوار قدردانی دانسته و آمادگی خود وبسیجیان را در همراهی و همکاری برای تحقق اهداف بلند حوزه سلامت اعلام می نمایم .

سرهنگ پاسدار سیدحمزه محقق زاده
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج کهگیلویه

سید مهدی اشکاوند

ثبت دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *