با حکم مدیر کل صمت کهگیلویه و بویراحمد، رئیس جدید اداره صنعت معدن و تجارت شهرستان کهگیلویه منصوب شد.
راه ملت: به گزارش راه ملت از کهگیلویه؛ طی حکمی از سوی سالار حسین پور، سیدرضا خدیش به عنوان رئیس جدید و از زحمات حکیم تجلیل به عمل آمد.
مراسم تکریم و معارفه به دلیل شرایط کرونایی با حضور کارکنان اداره صنعت و معدن در محل این اداره برگزار شد.
سیدرضا خدیش از بدو تاسیس اداره تعزیرات حکومتی و اداره بازرسی و نظارت بر کالا و خدمات در سال ۱۳۷۳ به عنوان بازرس در ستاد اجرایی انصار سپاه پاسداران شهرستان کهگیلویه مشغول به کار شد و ۱۸ ماه مشغول به کار بوده است.
وی بعد از آن جذب اداره بازرسی و نظارت بر کالا و خدمات و تا سال ۱۳۸۲ در اداره مذکور که با اداره بازرگانی ادغام شد فعالیت داشته و به عنوان بازرس واحدهای صنفی تا سال ۱۳۸۵ رئیس هیئت های رسیدگی به تخلفات صنفی و دبیر نظر به مدت ۴ سال فعالیت نمود.
با ادغام اداره بازرگانی و صنایع معادن و تشکیل اداره صنعت و معدن و تجارت خدیش به عنوان مسئول واحد بازرسی اداره مذکور به مدت ۵ سال و از سال ۱۳۹۴ تا کنون در حوزه صنایع و خدمت به صنعت و تولید شهرستان فعالیت داشته است.
گفتنی است سیدرضا خدیش از نیروهای تخصصی و فعال حوزه صنعت و معدن است و امروز در روز جمعه اولین روز کاری خود را با حضور در اداره و جلسه ای با هیئت رئیسه اتاق اصناف و رئیس اتحادیه ها برگزار کرد تا تدابیر مهمی جهت رفع مشکلات حوزه بازار اندیشیده شود.
تصاویر

اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:
ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir
تماس مستقیم : 09120139712