معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد،گفت:تیم بازرسی مدیریت مهندسی بهداشت محیط در شهرستانهای استان طی ایام نوروز سه هزار و ۱۲۹ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی را انجام داده است.
به گزارش راه ملت از یاسوج و به نقل از فارس، محمد ملکزاده به عملکرد تیم سلامت نوروزی بهداشت محیط استان اشاره کرد و گفت: ۲۷۹ اکیپ بازرسی در قالب ۱۷۷ نفر از پرسنل فعال طی ایام نوروز بر فعالیت مراکز تهیه و توزیع غذا و اماکن بین راهی نظارت داشتند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به ۵ هزار و ۹۰۸ مورد کلرسنجی افزود: مقدار مواد معدومی کشف شده ۲۸ هزار و ۸۷۷ کیلوگرم است.
وی از رسیدگی به ۱۳۹ شکایت بهداشتی طی ایام نوروز خبر داد و گفت: تعداد مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بازرسی شده سه هزار و ۱۲۹ مورد بود، ضمن اینکه تعداد مراکز تهیه و توزیع حساس مواد غذایی بازرسی شده یک هزار و ۵۴۸ مورد است.
ملکزاده بیان کرد: تعداد مراکز تهیه و توزیع معرفی شده به مراجع قضایی ۱۴۸ مورد بوده است، طی این ایام هم ۳۲ مرکز پلمب شدند.
وی تعداد اماکن عمومی بازرسی شده را ۶۴۶ مورد دانست و عنوان کرد: تعداد اماکن عمومی حساس بازرسی شده ۴۰۴ مورد است، تعداد اماکن عمومی معرفی شده به مراجع قضایی ۴۱ واحد است.
ملکزاده از پلمب ۱۷ مکان عمومی خبر داد و گفت: تعداد مراکز و اماکن بین راهی بازرسی شده ۱۷۸ مورد، تعداد مراکز بین راهی که اخطار دریافت کردند ۲۷ مورد، مراکز بین راهی معرفی شده به مراجع ۲۳ و مراکز بین راهی پلمب شده چهار مورد است.
وی بیان کرد: مردم در صورت مشاهده هرگونه تخلفی موارد را به سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.
انتهای پیام/
اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:
ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir
تماس مستقیم : 09120139712