امروز: ۱۴۰۵/۰۸/۰۵ ساعت : ۰۳:۱۱

اهداء ۲۰۰ بسته نوشت افزار به فرزندان زندانیان نیازمند زندان دهدشت

به گزارش راه ملت و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی زندان های استان کهگیلویه وبویراحمد مراد کار اندیش رئیس زندان دهدشت با اعلام این خبر افزود: همزمان با با بازگشایی مدارس با صرف هزینه ای قریب به ۲۰۰ میلیون تومان از طرف خیرین و نیکوکاران و انجمن حمایت زندانیان شهرستان کهگیلویه۲۰۰ بسته حمایتی از اقلام لوازم تحریر بین دانش آموزان خانواده زندانیان نیازمند زندان دهدشت توزیع شد.
کاراندیش خاطر نشان کرد: از آنجائیکه سرپرست خانواده در زندان بسر می‌برد خود را موظف و مکلف به حمایت مادی و معنوی از خانواده‌های زندانی می‌دانیم لذا با حمایت ویژه دادستان محترم شهرستان و سرکشی‌های مداوم و بررسی وضعیت خانواده‌های معسر زندانیان در حد توان نسبت به مرتفع نمودن مشکلاتشان اهتمام جدی خواهیم داشت.
وی در ادامه عنوان داشت: در آستانه بازگشایی مدارس با مشارکت انجمن حمایت زندانیان و مساعدت کمیته امداد حضرت امام شهرستان این بسته های آموزشی تهیه که ما بین دانش آموزان نیازمند زندانیان توزیع می شود.

سیده زهرا موسوی

ثبت دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *