امروز: ۱۴۰۵/۰۸/۰۴ ساعت : ۲۲:۰۵

شرکت ۹۵ درصد زندانیان در آموزش های عقیدتی و اخلاقی در زندان‌های کهگیلویه وبویراحمد

به گزارش راه ملت و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی اداره کل زندان‌های استان کهگیلویه ‌وبویراحمد؛ منصور بیژنی مدیر کل زندان ها در راستای برنامه های اطلاع رسانی و اولویت چهارم سازمان در شبکه استانی دنا تصریح کرد: در هشت ماهه سالجاری با توجه به اهمیت آموزه های دینی و توجه به اقدامات اصلاحی و تربیتی برای زندانیان در بند با حضور ۱۳ روحانی ثابت و روحانیون اعزامی ۹۵ درصد زندانیان در آموزش های عقیدتی و اخلاقی شرکت نمودند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: برخی از زندانیان افرادی هستند که در بیرون با فرهنگ و هنجارها و آموزه‌های اخلاقی فاصله گرفته‌اند و همین مولفه‌ها آنان را به سمت نقض قانون و هنجارشکنی سوق می‌دهد، بنابراین در مراکز ندامتگاهی برنامه ها و فعالیتهای اصلاحی و تربیتی با محوریت برنامه های فرهنگی و آموزه های دینی به آنان ارائه می گردد.

مدیر کل زندان های استان کهگیلویه وبویراحمد در ادامه افزود: کلاسهای احکام سطح ( یک ، دو و سه) کلاس های اندیشه های اخلاقی ،آموزش نماز، کتابت قرآن، کلاس اصول عقاید، برنامه های قرانی ، کلاس نهج البلاغه و… در جهت برنامه های اصلاحی و پر کردن اوقات فراغت زندانیان به طور مستمر در زندان های استان انجام می‌شود.

سیده زهرا موسوی

ثبت دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *