امروز: ۱۴۰۵/۰۶/۱۴ ساعت : ۰۷:۱۸

نماهنگ «دور لر» به پانزدهمین جشنواره فیلم مردمی عمار راه پیدا کرد

به گزارش راه ملت و به نقل از روابط عمومی حوزه هنری استان کهگیلویه و بویراحمد ،با اعلام دبیرخانه جشنواره «عمار فیلم» پس از بررسی‌ آثار رسیده به این دوره جشنواره، اسامی آثار راه‌یافته به بخش مسابقه «نماهنگ»، «فیلم ما»، «تولیدات تلویزیونی»، «پویانمایی» و را اعلام کرد که در بخش نماهنگ ها یک اثر از تولیدات حوزه هنری به چشم می خورد.

بنا بر این گزارش در بخش نماهنگ ۱۵۴ اثر به جشنواره ارسال شدکه پس از بررسی آثار توسط هیات انتخاب نماهنگ «دور لر» تولید حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد و کارگردانی سعید کریمی به این جشنواره راه پیدا کرد.

شایان ذکر است آثار راه یافته به این جشنواره از ۸الی ۱۳ دی ماه در سینما بهمن پذیرای علاقه مندان خواهد بود
گفتنی است افتتاحیه پانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار،۷ دی ماه درسالن ۱ سینما بهمن تهران برگزار خواهد شد و همانند دوره پیشین، علاقمندان می‌توانند با مراجعه به تارنمای عماریار AmmarYar.ir به صورت مجازی به تماشای آثار این دوره جشنواره بنشینند.

سیده زهرا موسوی

ثبت دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *