امروز :شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴ساعت : ۰۳:۵۳:۴۵

پایگاه خبری تحلیلی راه ملت
اولین و تنها رسانه کاملا دانشجویی استان کهگیلویه وبویراحمد

اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل

گام اول نظری در مدیریت منابع طبیعی؛ فرهنگی و بلند

نشست هم‌اندیشی مسئولان منابع طبیعی و شبکه دنا برای تولید و پخش برنامه‌های مختلف با موضوع فرهنگ‌سازی حفاظت از منابع طبیعی برگزار شد.

به گزارش راه ملت و به نقل از پایگاه خبری پیوارنیوز؛ در این جلسه سید شهریار گنجی مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان گفت: شبکه دنا در کنار تمام برنامه‌هایی که در حوزه‌های مختلف دارد، امسال نیز حسب منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در نام‌گذاری امسال به‌ نام سرمایه‌گذاری برای تولید، برنامه‌هایی در راستای فرهنگ‌سازی جهت تقویت مشاغل خرد و کمک به رونق اقتصادی استان دارد که در زمینه‌های تولید گیاهان دارویی (از جمله باریجه و آنغوزه) و زراعت چوب نیز می‌تواند از مجرای منابع طبیعی باشد.

 

گنجی افزود: همواره حساسیت و نگاه ویژه‌ای به طبیعت و محیط‌زیست استانمان داشته‌ایم و با توجه به این‌که استان ما بالاترین سرانه جنگل در کشور و جهان را داراست و قلب جنگلی زاگرس است، جهت برندسازی این موضوع تلاش می‌کنیم.

 

گنجی تصریح کرد:برنامه‌های مختلفی را جهت فرهنگ‌سازی حفاظت از منابع طبیعی و درخت‌کاری داشته‌ایم و با همکاری منابع طبیعی این برنامه‌ها را افزایش خواهیم داد.

 

مجید نظری سرپرست منابع طبیعی و آبخیزداری استان نیز گفت: شبکه دنا همواره پیشتاز فرهنگ‌سازی حفاظت از محیط‌زیست و طبیعت بکر استان بوده‌است و از این‌ جهت از همه مسئولان و عوامل این شبکه پرمخاطب و تأثیرگذار سپاسگزاریم.

 

نظری افزود: همان‌گونه که مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) فرموده‌اند «فرهنگ منابع طبیعی باید به معارف عمومی جامعه تبدیل شود» و موتور محرکه این موضوع نیز رسانه و به‌ خصوص صدا و سیماست.

 

سرپرست منابع طبیعی استان تصریح کرد: مهم‌ترین اصل در حفاظت از منابع طبیعی آگاهی و مشارکت مردم است و برای آموزش ترویج و فرهنگ‌سازی حفاظت از طبیعت برنامه‌های ویژه‌ای را با همکاری صدا و سیما، رسانه‌ها، تشکل‌ها، همیاران و دوستداران طبیعت، هنرمندان، فعالان رسانه‌ای و مجازی و اقشار مختلف مردم در حال برنامه‌ریزی داریم.

 

نظری همچنین گفت: چالش‌های جدی منابع طبیعی استانمان تخریب و تصرف اراضی ملی، زمین‌خواری، قطع درخت، تولید زغال، قاچاق چوب و زغال، ریشه‌کنی گیاهان مرتعی و آتش‌سوزی جنگل‌ها و مراتع است که امیدواریم با همکاری آحاد مختلف به‌خصوص صدا و سیما در فرهنگ‌سازی نسبت‌به رفع این چالش‌ها اقدام کنیم.

 

نظری همچنین گفت: باتوجه به درپیش بودن فصل گرما و احتمال ایجاد آتش‌سوزی در جنگل‌ها و مراتع استان پویش نه به آتش‌سوزی جنگل‌ها را در حال برنامه ریزی داریم و درخواست مشارکت و همکاری با صدا و سیمای استان جهت تولید برنامه‌های مختلف در راستای فرهنگ سازی و آگاهی مردم در حفاظت از طبیعت و پیشگیری از آتشسوزی را داریم.

 

در این جلسه مقرر شد با ایجاد کارگروهی برنامه‌های تلویزیونی و رادیویی مختلف در راستای آموزش و ترویج حفاظت از منابع طبیعی و به ویژه پیشگیری از آتش‌سوزی جنگل‌ها و مراتع مشخص و برنامه‌ریزی شود.

 

منتشر شده در :2025/04/09 - 08:04|شناسه خبر: 95390 33 بازدید
گزارش خطا:

اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:

صفحه ارسال خبر - یادداشت

ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir

تماس مستقیم : 09120139712

نظرات

ارسال نظر جدید

  • آخرین اخبار

آخرین اخبار استان

حمایت می کنیم


ساخت انواع وبسایت
بالای صفحه