امروز :پنج شنبه ۱ مرداد ۱۴۰۵ساعت : ۰۴:۲۲:۵۹

پایگاه خبری تحلیلی راه ملت
اولین و تنها رسانه کاملا دانشجویی استان کهگیلویه وبویراحمد

اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل

بازآموزی هزار نفر نیروی تیم های سحر هلال احمر برای مواجهه با چالش‌های جنگ و بحران

معاون دانشجویی و جوانان سازمان جوانان جمعیت هلال احمر از برگزاری دوره بازآموزی مدرسان، فرماندهان و مربیان تیم‌های سحر با محوریت مواجهه با چالش‌های زمان جنگ و بحران خبر داد.

به گزارش راه ملت؛ عباسعلی محمدزاده با اشاره به اهمیت ارتقای توانمندی نیروهای تیم‌های سحر گفت : این دوره با رویکرد بازآموزی مهارت‌های حمایت روانی و اجتماعی در شرایط بحرانی به‌ ویژه چالش‌های ناشی از جنگ، برای چهار گروه شامل مدرسان، مربیان، فرماندهان و همچنین افرادی که از دوره‌های پیشین بازمانده‌اند، برگزار شد.

وی افزود: محتوای آموزشی این دوره بر موضوعات تخصصی حمایت روانی اولیه (PFA) و مهارت‌های مورد نیاز در شرایط جنگ و بحران تمرکز دارد و به‌صورت مجازی برگزار می شود و پس از دوره آزمون نیز برگزار می شود.

معاون دانشجویی و جوانان سازمان جوانان هلال احمر گفت : هر دوره آموزشی حدود ۱۲۰ دقیقه، معادل دو ساعت، زمان خواهد داشت و محتوای آن با تأکید بر سه محور اصلی در حمایت روانی اولیه ارائه می‌شود؛ «شنیدن مؤثر»، «مشاهده و درک درست شرایط» و «برقراری ارتباط مناسب» که در کنار آن، مباحث ارجاع افراد نیازمند حمایت‌های تخصصی نیز آموزش داده خواهد شد.

منتشر شده در :2026/07/18 - 11:07|شناسه خبر: 97124 62 بازدید
گزارش خطا:

اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:

صفحه ارسال خبر - یادداشت

ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir

تماس مستقیم : 09120139712

نظرات

ارسال نظر جدید

  • آخرین اخبار

آخرین اخبار استان

حمایت می کنیم


ساخت انواع وبسایت
بالای صفحه