امروز :شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴ساعت : ۰۸:۲۷:۱۰

پایگاه خبری تحلیلی راه ملت
اولین و تنها رسانه کاملا دانشجویی استان کهگیلویه وبویراحمد

اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل

قطعی ۶ ساعته آب شرب چرام و برخی از روستاهای حومه

مدیر روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد از قطعی ۶ ساعته آب شرب شهر چرام و برخی از روستاهای حومه خبر داد.

به گزارش راه ملت و به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد علی محمد غریبی در گفت و گو با خبرنگاران از قطعی ۶ ساعته آب شرب شهر چرام و برخی از روستاهای حومه خبر داد.
مدیر روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: بدلیل لزوم تعمیرات خط انتقال آب خیابان شهدای شهر چرام و همچنین لزوم تعویض شیرآلات و تعمیر و بهسازی شبکه توزیع روستاهای القچین سفلی، شیرازی، پیرحاجتی و شهرک، آب شرب تمامی محلات و مناطق شهری و روستاهای مذکور از ساعت ۷ صبح روز دوشنبه مورخ ۱۴٠٠/٠۴/۲۱ تا ساعت ۱۳ به مدت ۶ ساعت قطع می باشد.
غریبی افزود: با توجه به قطعی ۶ ساعته آب ضروریست ساکنین تمامی مناطق و محلات شهری و روستاهای یادشده تدابیر لازم را قبل از قطعی نسبت به ذخیره سازی آب مورد نیاز و همچنین همکاری های مقتضی را نسبت به صرفه جوئی در مصرف با امور آب و فاضلاب شهرستان چرام به عمل آورند.
غریبی تصریح کرد: تا ساعاتی پس از وارد مدار بهره برداری گردیدن شبکه، افت فشار آب دور از انتظار نبوده که لازمست مشترکین از هرگونه دستکاری اتصالات، شیرآلات و شبکه توزیع آب جدا خودداری نموده تا هرچه سریع تر فشار شبکه به حالت معمول برگردد.

منتشر شده در :2021/07/11 - 11:07|شناسه خبر: 66778 382 بازدید
گزارش خطا:

اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:

صفحه ارسال خبر - یادداشت

ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir

تماس مستقیم : 09120139712

نظرات

ارسال نظر جدید

  • آخرین اخبار

آخرین اخبار استان

حمایت می کنیم


ساخت انواع وبسایت
بالای صفحه