امروز :شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴ساعت : ۰۱:۰۵:۳۷

پایگاه خبری تحلیلی راه ملت
اولین و تنها رسانه کاملا دانشجویی استان کهگیلویه وبویراحمد

اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل

تقدیر کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور استان از استاندار به دلیل انتصاب دکتر سراج

کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور استان کهگیلویه و بویر احمد طی نامه از اقدامات استاندار در انتخاب دکتر سراج به عنوان سرپرست این دانشگاه تقدیر کردند.

راه ملت : کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور استان کهگیلویه و بویر احمد طی نامه از اقدامات استاندار در انتخاب دکتر سراج به عنوان سرپرست این دانشگاه تقدیر کردند.

متن ارسالی به پایگاه خبری راه ملت به شرح ذیل می باشد:

بسمه تعالی

استاندار محترم استان کهگیلویه و بویراحمد

جناب آقای دکتر خادمی

بدون شک حیات و تنفس در فضای اعتدال الزامات خاصی را می طلبد که غفلت از این ضروریات منجر به ناکامی در رسیدن به اهداف عالیه این مقوله اخلاقی و انسانی خواهد شد. یکی از این الزامات، هماهنگی عناصر درونی ساختار با اهداف درون سازمانی است. بر این اساس مجموعه کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور بر خود لازم دانستیم به پاس تلاش ارزنده جنابعالی در انتصاب جناب آقای دکتر سراج به عنوان سرپرست دانشگاه پیام نور استان مراتب سپاس خود را اعلام داشته و موفقیت حضرتعالی را در ادامه مسیر دولت تدبیر و امید از خداوند منان خواهانیم.

من الله التوفیق

کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور استان کهگیلویه و بویر احمد

منتشر شده در :2015/07/01 - 10:07|شناسه خبر: 11521 1790 بازدید
گزارش خطا:

اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:

صفحه ارسال خبر - یادداشت

ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir

تماس مستقیم : 09120139712

نظرات

ارسال نظر جدید

  • آخرین اخبار

آخرین اخبار استان

حمایت می کنیم


ساخت انواع وبسایت
بالای صفحه