مسئولان ارشد استانی عصر امروز از روند اقدامات انجام گرفته و چگونگی اجرای مصوبات ساماندهی رود بشار و پاکسازی حریم آن از واحدهای متخلف شن و ماسه بازدید به عمل آوردند. استاندار کهگیلویه و بویراحمد در پایان بازدید از تعداد چهار واحد تولیدی شن و ماسه در جمع خبرنگاران با بیان این که هم سرنوشت رود […]
مسئولان ارشد استانی عصر امروز از روند اقدامات انجام گرفته و چگونگی اجرای مصوبات ساماندهی رود بشار و پاکسازی حریم آن از واحدهای متخلف شن و ماسه بازدید به عمل آوردند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در پایان بازدید از تعداد چهار واحد تولیدی شن و ماسه در جمع خبرنگاران با بیان این که هم سرنوشت رود بشار و هم کسانی که در بستر آن از گذشته سرمایهگذاری کرده بودند برای ما مهم است، اظهار کرد: سعی خواهیم کرد در این بین هم رود بشار و هم واحدهای تولیدی ضرر نکنند.
سید موسی خادمی در خصوص رود بشار و تخلفاتی که از گذشته در بستر آن صورت گرفته، افزود: کاری نداریم که در گذشته تخلفی صورت گرفته و ممکن است برخورد نشده باشد اما اکنون دیگر نباید اجازه تخلف داده شود.
مسئول ارشد اجرایی در کهگیلویه و بویراحمد از شهر یاسوج به عنوان شهری با المان گردشگری یاد کرد و گفت: اگر بپذیریم که در آینده توسعه این شهر تنها از راه گردشگری میسر است نباید اجازه دهیم مهمترین جاذبه گردشگری این شهر از بین برود.
خادمی بیان داشت: به همین دلیل باید رود بشار را برای آیندگان حفظ کرد و امروز همه در قبال این موهبت الهی مسئولیم که از آن حفاظت کنیم.
مسئول ارشد استانی در کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: از سوی دیگر راضی به ضرر واحدهای شن و ماسه نیستیم و حاضریم با تغییر کاربری واحدها به کارهایی که زمینه گردشگری دارد به آنها اجازه فعالیت در کنار این رود صادر شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در همین خصوص افزود: هر چند که معتقدیم واحدهای جایگزین آنها در کوهها هم به طبیعت لطمه وارد میکنند و دست کمی از واحدهای غیر قانونی در بستر رود بشار را ندارد.
خادمی از طرح جامع رود بشار به عنوان سندی مهم برای حفاظت از این موهبت طبیعی یاد کرد و گفت: در آن سند همه بایدها و نبایدها مطرح میشود و برای رود بشار و آینده آن تصمیم جامع و همیشگی گرفته خواهد شد.
رئیس شورای تأمین استان کهگیلویه و بویراحمد به مصوباتی که در خصوص ساماندهی رود بشار لازمالاجرا بوده اشاره کرد و افزود: برخی از واحدها که میبایست کار خود را تعطیل میکردند و اینگونه هم شد و به برخی از واحدها نیز مهلت دو ساله داده شد که اکنون تنها ۹ ماه از آن دو سال باقی مانده و پس از آن دیگر شاهد فعالیت هیچ واحد شن و ماسهای در مجاورت این رود نخواهیم بود.
وی با بیان مثالی از شباهت تخلف در رود بشار و دریاچه ارومیه گفت: در اطراف دریاچه ارومیه هم در گذشته کارهای غیر کارشناسی انجام گرفته بود که در حال جمع شدن است و سرنوشت رود بشار هم بیشباهت به دریاچه ارومیه نیست و برای زنده ماندن آن قانون را با همه توان اجرا خواهیم کرد.
فارس
اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:
ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir
تماس مستقیم : 09120139712