امروز: ۱۴۰۵/۰۵/۲۱ ساعت : ۰۳:۱۵

اسیر حاشیه ها نخواهم شد

حمید رضا داورپناه” در گفت و شنود اختصاصی با “عصردنا” با اعلام اینکه تا کنون هیچ خبری از سلب عضویت خود از شورای اسلامی شهر دهدشت بدستم نرسیده است افزود : این گفته ها تبلیغاتی بیش نیست و این حرف ها خللی در ارائه خدمت از جانب من به مردم شریف دهدشت ایجاد نمی کند .

وی با اعلام اینکه خانواده بنده پایه گذار شهر دهدشت بودند ادامه داد : از زمان طفولیت خود تا الان در شهر دهدشت زندگی کردم  و انشاله از این به بعد هم ساکن این شهر خواهم بود .

این عضو شورای شهر دهدشت با بیان اینکه نمایندگان مردم در شورای اسلامی دهدشت باید خدمتگذار مردم باشند تاکید کرد : به برخی از همکاران خود در شورای شهر دهدشت توصیه می کنم بجای پرداختن به مسائل حاشیه ای به مردم و شهر و دیار خود فکر کنند و برای رفع مشکلات آنها چاره اندیشیی کنند .

وی در پایان با بیان اینکه باید سعی کنیم راه را برای زندگی بهتر مردم هموار نمائیم تصریح کرد :  من و خانواده ام در دهدشت ساکن هستم و به هیچ وجه اسیر این حاشیه سازی ها نخواهم شد .

ثبت دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *