جانشین انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: یک طلا فروشی در شهر قلعه رییسی ، عصر امروز مورد سرقت مسلحانه قرار گرفت.
راه ملت: به گزارش راه ملت از دهدشت؛ سرهنگ ستاد “کیقباد مصطفایی” در این خصوص اظهار داشت: این سرقت حدود ساعت ۶ عصر امروز یکم بهمن ماه از یک طلافروشی در شهر قلعه رییسی شهرستان کهگیلویه انجام شده است.
این مقام انتظامی خاطر نشان کرد : درپی تماس شهروندان با مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰مبنی بر وقوع سرقت مسلحانه از طلا فروشی، سریعا مامورین به همراه کارگاهان ویژه کشف جرم به محل حادثه اعزام و به بررسی کم و کیف موضوع پرداختند.
وی افزود: در این سرقت مسلحانه دو نفر سارق پس از مجروح کردن صاحب طلافروشی با اسلحه کلاش ، با یکدستگاه موتورسیکلت از محل متواری شدند.
سرهنگ مصطفایی در ادامه گفت: در این حادثه صاحب طلافروشی زخمی و سریعا به نزدیکترین مرکز پزشکی اعزام شد.
این مقام انتظامی گفت: پلیس شهرستان کهگیلویه و کاراگاهان پلیس آگاهی استان ؛ تلاش و تحقیقات گسترده را برای دستگیری آنها را آغاز کرده است.
سرهنگ ستاد مصطفایی در پایان تصریح کرد: دستورات ویژه با هماهنگی دستگاه قضایی ، جهت تعقیب و دستگیری مجرمین، صادر شده است.
اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:
ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir
تماس مستقیم : 09120139712