معاون بهره برداری شرکت توزیع نیروی برق استان خوزستان با تشریح برخی آمارهای مصرف برق در کشور، اظهارداشت: باتوجه به گرمای زودرس، کمی نزولات آسمانی، تغییر الگوی مصرف، ریزگردها ، رمزارزهای غیرمجاز و برخی موارد دیگر، متاسفانه میزان مصرف برق در تمام استان های کشور بویژه استان های گرمسیری نگران کننده است.
به گزارش راه ملت و به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد، “حمید عبیداوی ” در نشستی با اعضای کمیته پیک بار این شرکت در یاسوج گفت: تراز تولید و مصرف انرژی با اختلاف فراوانی در حال طی کردن سیر صعودی خود در کشور است و باید تمهیدات لازم جهت عبور از تابستان امسال از سوی شرکت های توزیع نیروی برق اندیشیده شود.
وی با بیان اینکه در حوزه بهره برداری نیز با تکمیل و احداث پُست های فوق توزیع می توان بخشی از چالش های پیش روی صنعت برق در بحث مدیریت مصرف کم کرد، یادآورشد: علاوه بر اقدامات فنی، در حوزه فرهنگ سازی نیز بایستی تلاش های لازم جهت کاهش میزان مصرف برق صورت گیرد.
معاون بهره برداری شرکت توزیع نیروی برق استان خوزستان گفت: مصرف زیاد برق باعث می شود تا درصد بارگیری از تجهیزات افزایش پیدا کند و این موضوع باعث آسیب به تجهیزات شده و در نتیجه خاموشیهای ناخواسته را به وجود می آورد که با کاهش مصرف پنج تا ۱۰ درصدی مشترکان میتوان از آن جلوگیری کرد.
عبیداوی از مردم خواست با مدیریت مصرف برق به خصوص در ساعت های پیک (۱۴ تا ۱۷ و ۲۱ تا ۲۳)، شرکت های توزیع نیروی برق را در تامین برق پایدار یاری کنند.
معاون بهره برداری شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد هم در این نشست با تاکید بر مدیریت مصرف برق در این استان، اظهارداشت: متاسفانه رشد مصرف برق در استان ما نیز نسبت به مدت مشابه قبل یک رشد ۲۰ درصدی را نشان می دهد.
” جابر افشون ” با بیان اینکه گرمای زودرس و کاهش نزولات آسمانی مهمترین دلایل افزایش میزان مصرف برق در استان کهگیلویه و بویراحمد در سالجاری است، خاطرنشان کرد: از ۹ شهرستان این استان، شش شهرستان در منطقه گرمسیری واقع شده که دمای هوا در این شهرستان ها در فصل گرم از ۴۵ درجه سانتیگراد نیز عبور می کند.
وی گفت: تغییر الگوی مصرف از کولرهای آبی به کولرهای گازی و اِسپلیت (دوتکه ای) میزان مصرف برق در استان کهگیلویه و بویراحمد را افزایش داده و البته متاسفانه شاهد پدیده شوم رمز ارزهای غیرمجاز در این استان نیز هستیم.
معاون بهره برداری شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد، میزان مصرف برق در ساعات پیک بار این استان را بیش از ۴۴۰ مگاوات عنوان و خاطرنشان کرد: در سال گذشته شاهد رشد هفت درصدی میزان مصرف برق نسبت به مدت مشابه آن در این استان بوده ایم.
افشون افزود: راه اندازی و تکمیل پُست های فوق توزیع دژه کوه لنده ، دشتروم بویراحمد ، سی سخت ، دیشموک ، باشت ، چُرام ، بهمئی و گُنبد امامزاده جعفر (ع) گچساران برای عبور از پیک بار تابستان ضروری است.
در این نشست، اعضای کمیته پیک بار به بیان دیدگاه های خود در ارتباط با چگونگی عبور از پیک بار انرژی در تابستان امسال پرداختند
اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:
ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir
تماس مستقیم : 09120139712