سرپرست بیمارستان شهید بهشتی یاسوج، گفت: طی یک ماه گذشته، ۵۰۰ عمل جراحی در این بیمارستان انجام شده است.
به گزارش راه ملت و به نقل از روابط عمومی بیمارستان شهید بهشتی ، «دکتر بهنام نیازی»، سرپرست بیمارستان شهید بهشتی یاسوج، گفت: طی یک ماه گذشته، ۵۰۰ عمل جراحی در این بیمارستان انجام شده است.
دکتر نیازی تصریح کرد: آمار جراحی های انجام شده به تفکیک نوع عمل جراحی شامل، ۳۶۱ عمل الکتیو وبستری ۱۳۹ عمل سنگ شکن اطفال و بزرگ سال بوده است؛ که این تعداد شامل، جراحی های ، اورولوژی، عمومی، ارتوپدی، جراحی مغز و اعصاب میباشد.
وی افزود: پزشکان باتجربه و کادر درمان وظیفه شناس و متعهد بیمارستان شهید بهشتی، خصوصا در شرایط پاندمی کرونا هم ، تمام تلاش خود را به کار گرفته اند تا ضمن حفظ شأن و احترام بیماران، خدمات درمانی را به بهترین نحو به آنان ارائه کنند
وی با به اشاره به اینکه اولین جراحی موفقیت آمیز تومور مغزی در حالت بیداری در استان و در بیمارستان شهید بهشتی به دستان توانمند تیم جراحی پزشکان مجرب جناب آقای دکتر حریفی وخانم دکتر علیزاده متخصص بیهوشی و تیم پزشکی شامل تکنسین اتاق عمل و بیهوشی رقم خورد گفت : این عمل در استان کهگیلویه و بویراحمد برای اولین بار انجام شده است.که جای تقدیر از دستان توانمند و متعهد همکاران عزیز در اتاق عمل را دردارم که باعث خوشحالی مردم استان بویژه خوشحالی از بابت این که نیازی به ترانسفر بیماران به استانهای دیگر نیست وبیماران این ولی نعمتان واقعی بدست توانمند این عزیزان در استان درمان خواهند شد
دکتر نیازی در پایان گفت البته در سطح کشور فقط در مراکزی در تهران و شیراز این عمل انجام شده بودکه در مجموع این جراحی بسیار نو و جدید در استان بوده است که به طور کلی ، یک عمل معمول و رایج نیست و در واقع یک جراحی پیشرفته و تکنولوژیِ بروز است که در طیف جراحی مغز و اعصاب، جز عملهای پیشرفته محسوب می شود.
اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:
ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir
تماس مستقیم : 09120139712