امروز :دوشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ساعت : ۰۴:۳۱:۰۰

پایگاه خبری تحلیلی راه ملت
اولین و تنها رسانه کاملا دانشجویی استان کهگیلویه وبویراحمد

اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل

نمایشگاه محصولات طرح شمیم خدمت در یاسوج

نمایشگاه و بازارچه طرح شمیم خدمت با محوریت فروش محصولات تولیدی خانگی و صنایع دستی در محوطه امامزاده عبدالله یاسوج دایر شد.

به گزارش راه ملت و به نقل از پایگاه خبری پیوارنیوز؛ حجت الاسلام عباس نصیر الاسلامی مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان با بیان اینکه این طرح شمیم خدمت از اردیبهشت ۱۴۰۳ در استان با آموزش رایگان کلاس‌های مختلف آغاز شده و از طریق کارگاه شمیم خدمت امامزاده آقا میر (ع) شهر دهدشت ۲۵۰ نفر و کارگاه امامزاده عبدالله(ع) یاسوج ۲۸۰ اشتغالزایی شده است.

عباس نصیرالاسلامی افزود : با تهیه تجهیز و بروز کردن مراکز شمیم خدمت با بهترین چرخ خیاطی تهیه شد و تهیه دار گلیم بافی تهیه چرخ چرم دوزی در شهر دهدشت راه حال فعالیت هستند.

وی اضافه کرد: در تدارک تهیه سبزی خشک کن و میوه خشک کن صنعتی برای مرکز شمیم خدمت امامزاده عبدالله (ع) می باشیم.

وی اضافه کرد: در قالب این طرح هم اکنون ۱ کارگاه های آموزشی در امامزاده عبدالله یاسوج با همکاری فنی و حرفه‌ای در حال برگزاری می باشد.

حجت الاسلام موسوی متقی مدیرکل اجتماعی و مشارکت‌های مردمی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور هم در بازدید از این نمایشگاه گفت: طرح شمیم از سال ۱۳۹۸ در کشور با هدف فعال شدن مشاغل خانگی شروع شد.

حجت الاسلام موسوی متقی افزود: در این طرح آموزش‌های مختلف برای عموم مردم بویژه کسانی که در مجاورت امامزادگان هستند ارائه می‌شود.

وی با بیان اینکه امکانات لازم برای آموزش در امامزادگان فراهم شده است گفت: اداره اوقاف و امور خیریه برنامه آموزش، تولید و بازار فروش محصولات تولیدی را برنامه ریزی کرده است .

مدیرکل اجتماعی و مشارکت‌های مردمی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور اضافه کرد: برنامه ریزی اوقاف برای امسال ۵۵۰ امامزاده در کشور بود که کلاس‌های آموزشی برگزار شد و این طرح هم اکنون در ۳۵۰ بقعه در حال برگزاری است.

حجت‌الاسلام موسوی افزود: ایجاد بازارچه دائمی یکی از برنامه‌های مهم این طرح است که باید در خود استان انجام شود و ما پیگیری می‌کنیم که یک جای دائمی برای فروش محصولات تولیدی ایجاد شود.

منتشر شده در :2025/01/12 - 02:01|شناسه خبر: 94687 60 بازدید
گزارش خطا:

اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:

صفحه ارسال خبر - یادداشت

ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir

تماس مستقیم : 09120139712

نظرات

ارسال نظر جدید

  • آخرین اخبار

آخرین اخبار استان

حمایت می کنیم


ساخت انواع وبسایت
بالای صفحه