طی حکمی از سوی سید حمید پورمحمدی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، سید انتظام سهمگین به عنوان سرپرست سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد.
به گزارش راه ملت و به نقل از ایسنا؛ طی حکمی از سوی سید حمید پورمحمدی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، سید انتظام سهمگین به عنوان سرپرست سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد.
سید انتظام سهمگین جایگزین جهانگیر شاهینی شد که از اسفندماه ۱۴۰۱تا کنون مسئولیت مدیریت این سازمان را برعهده داشت.
سهمگین عضو هیات مدیره و رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان کهگیلویه و بویراحمد، رئیس ادارات پیمان و رسیدگی و نظارت و اداره نظام مهندسی اداره کل راه و شهرسازی استان، معاون فنی و اجرایی اداره کل نوسازی مدارس استان، معاون فنی و اجرایی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان از بدو احیا تاکنون، کارشناس رسمی دادگستری استان، کارشناس ماده ۲۷ نظام مهندسی ساختمان- مهندس پایه ارشد نظام مهندسی ساختمان و عضو اصلی هیات منصفه مطبوعات استان کهگیلویه و بویراحمد به نمایندگی از جامعه مهندسی استان بوده است.
سید انتظام سهمگین از کارکنان با سابقه سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کهگیلویه و بویراحمد است.
اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:
ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir
تماس مستقیم : 09120139712