امروز :شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ساعت : ۰۵:۰۴:۲۲

پایگاه خبری تحلیلی راه ملت
اولین و تنها رسانه کاملا دانشجویی استان کهگیلویه وبویراحمد

اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل

پیامدهای تاخیر در ازدواج برای دختران

همچنین اختلاف سنی دختر و پسر نباید آنقدر زیاد باشد که دوره رشدی آنها متفاوت باشد و در علاقه ها، سرگرمی ها، طرز نگرش و بینش و انرژی های روانی با هم متفاوت باشند

کارشناس واحد سلامت خانواده و جمعیت مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد؛ کارشناس واحد سلامت خانواده و جمعیت مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد با بیان اینکه تأخیر در ازدواج ممکن است پیامدهای منفی داشته باشد، گفت: تأخیر در ازدواج برای دختران، عوارض ناخوشایندی مثل ناباروری، ایجاد یائسگی زودرس و پوکی استخوان به همراه دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ فرناز شجاعی، اظهار داشت: انسان موجودی اجتماعی است که نمی تواند بدور از همنوعان خود زندگی با دوام و باکیفیتی را دنبال کند.

وی با بیان اینکه ازدواج می تواند در حفظ  و بقای سلامت روحی، جسمی و روانی افراد تاثیر بسزایی داشته باشد، افزود: پژوهش ها نشان داده که تعداد دفعاتی که افراد متأهل به خدمات درمانی نیاز پیدا می کنند کمتر از تعداد دفعاتی است که افراد مجرد یا طلاق گرفته به این سرویس ها پیدا می کنند.

وی ادامه داد: از آنجایی که ازدواج یکی از مراحل مهم زندگی افراد به شمار می رود، در آن فاکتورهای مهمی مانند جنبه های اجتماعی، مادی، اعتقادی – فرهنگی و جنبه های روانی دخیل است.

وی با اشاره به اینکه از نظر فیزیولوژیکی تأخیر در ازدواج برای دختران عوارض ناخوشایندی مثل ناباروری، ایجاد یائسگی زودرس و پوکی استخوان به همراه دارد، افزود: تأخیر در ازدواج، بحران و نابسامانی درون خانوادگی و اجتماعی برای دختران در پی دارد که به شدت از لحاظ روحی و روانی آنان را نیز دچار مشکل می کند.

اختلاف سنی دختر و پسر نباید آنقدر زیاد باشد که دوره رشدی آنها متفاوت باشد

شجاعی در خصوص سن ازدواج، اظهار داشت: بهترین و معمول ترین وضعیت ازدواج این است که سن پسر کمی بیشتر از سن دختر یا حداقل مساوی باشد(مثلاً ۱ الی ۵ سال) این به خاطر این است که مدت باروری در خانمها محدود بوده و در آقایان نامحدود، و قدرت باروری خانم ها زودتر از آقایان شروع می شود.

وی ادامه داد: همچنین اختلاف سنی دختر و پسر نباید آنقدر زیاد باشد که دوره رشدی آنها متفاوت باشد و در علاقه ها، سرگرمی ها، طرز نگرش و بینش و انرژی های روانی با هم متفاوت باشند.

وی تصریح کرد:نکته مهم دیگر این است که علاوه بر سن شناسنامه ای باید به سن بلوغ عقلی- اجتماعی، فرهنگی و ظاهری وی نیز توجه شود.

شجاعی خاطرنشان کرد: نقش خانواده در زمینه سازی سن ازدواج، پیشگیری از اختلافات جوانان بسیار مهم و اساسی است والدین می توانند با اقدام به موقع برای ازدواج فرزندانشان با دست برداشتن از سختگیری های بی مورد، رسومات و سنت های غلط و انتظارات و توقعات نابجا از فرزندان، زمینه ازدواج به موقع آن ها را فراهم نموده و به مسئولیت دینی و اخلاقی خود عمل کنند.

منتشر شده در :2015/11/18 - 10:11|شناسه خبر: 18504 1035 بازدید
گزارش خطا:
برچسب ها:

اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:

صفحه ارسال خبر - یادداشت

ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir

تماس مستقیم : 09120139712

نظرات

ارسال نظر جدید

  • آخرین اخبار

آخرین اخبار استان

حمایت می کنیم


ساخت انواع وبسایت
بالای صفحه