امروز :شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ساعت : ۰۴:۲۸:۱۴

پایگاه خبری تحلیلی راه ملت
اولین و تنها رسانه کاملا دانشجویی استان کهگیلویه وبویراحمد

اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل

اظهار تأسف قائم مقام صندوق توسعه ملی برای مدیران کهگیلویه و بویراحمد

راه ملت: در این کارگروه که صبح امروز همچنین با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد، حسن نوروزی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی و مدیران دستگاه‌های دولتی برگزار شد، به بررسی مشکلات واحدهای صنعتی، تولیدی و سایر طرح‌های اقتصای و میزان اعتبارات آنها پرداختند.   محمود باقری مدیرکل گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در […]

راه ملت: در این کارگروه که صبح امروز همچنین با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد، حسن نوروزی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی و مدیران دستگاه‌های دولتی برگزار شد، به بررسی مشکلات واحدهای صنعتی، تولیدی و سایر طرح‌های اقتصای و میزان اعتبارات آنها پرداختند.

 

محمود باقری مدیرکل گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این جلسه با بیان اینکه قصه ما در بحث اختصاص اعتبارات به طرح‌های گردشگری طولانی شده است، اظهار کرد: طرح‌های گردشگری سهم عمده‌ای در اقتصاد و اشتغالزایی دارد ولی متاسفانه این طرح در استان کهگیلویه و بویراحمد با کمبود اعتبار مواجه هستند.

 

باقری بیان کرد: در کل کشور برای استان‌های کمتر برخوردار جهت اجرای طرح های گردشگری ۱۸۰ میلیارد تومان در نظر گرفتند که متأسفانه در استان کهگیلویه و بویراحمد علی رغم مصوبه بانک به طرح های این استان اعتباری اختصاص داده نشد.

 

وی افزود: در استان کهگیلویه و بویراحمد طرح‌های کوچکی داریم که متأسفانه نسبت به سایر شهرهای بزرگ که لابی قوی هم دارند، از سوی بانک‌ها کمتر توجه می‌شوند.

 

حسن نوروزی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی نیز گفت: وزارت جهاد کشاورزی و سازمان گردشگری اولویت‌هایی برای تسهیلات مشخص کرده است.

 

نوروزی در ادامه افزود: استان‌های کمتر توسعه همانند استان کهگیلویه و بوراحمد در بحث تسهیلات پرداختی استان از این اولویت‌ها معارف شوند.

نوروزی گفت: اشتغال زایی در استان کهگیلویه و بویراحمد مربوط به طرح‌هایی بوده که تسهیلات آنها ربطی صندوق توسعه ملی نداشته است.

 

سید موسی خادمی استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این خصوص گفت: سهم استان کهگیلویه و بویراحمد از تسهیلات صندوق توسعه ملی در برخی بخش‌ها به صورت درصدی از استان‌های محروم دیگر جدا، تا رقابت بیشتر شود.

 

وی ادامه داد: مکان طرح‌ها به عنوان وثیقه گرفته شود.

 

حسینی قائم مقام صندوق توسعه ملی گفت: متأسفانه هیچ یک از مدیران استان کهگیلویه و بویراحمد به اعتبارات ارزی اشاره نکردند صندوق توسعه ملی ۸۰ درصد تسهیلات را به صورت ارزی و ۲۰ درصد را به شکل ریالی پرداخت می‌کند. آنچه که می‌تواند استان را به شغل، تولید و توسعه پایدار ایجاد کند، هدایت و طرح و شیوه‌های مدیریت جدید را وارد استان کنند، هیچ تقاضایی از ما نداشتید.

 

وی افزود: هیچ طرح ارزشی به ما ارائه ندادید و همواره می‌گویید ریال ما کم است. خواهش من این است که بیشتر در ارائه پیشنهادات و طرح‌های خود دقت کنید.

 

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد نیز در این جلسه گفت: با برگزاری کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سال ۹۵ با جدیت پیگیر رفع مشکلات و موانع پیش‌روی واحدهای صنعتی و معدنی استان هستیم.

 

وی تصریح کرد: کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در استان روند بسیار مثبتی را طی کرده و کهگیلویه و بویراحمد جزو استان‌های برتر در برگزاری جلسات، پیگیری مصوبات و رفع مشکلات واحدهای صنعتی در سطح کشور بوده است.

 

دیودیده عنوان کرد: در این کارگروه‌ها تمام واحدهای تولیدی این استان و طرح‌های تولیدی در حال اجرای آن بررسی و مشکلات آنها تا حد امکان برطرف می‌شود تا شرایط تولید در استان به حد مطلوبتر و مناسب‌تری برسد.

 

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد با بیان این‌که جلسات باید با جدیت پیگیری شود، گفت: تمامی واحدهای مطرح شده در کارگروه باید ظرف مدت ۱۰ روز به تعهدات خود عمل کنند و این تعهدات باید دو طرفه باشد.

وی با بیان این‌که مهم‌ترین رسالت برگزاری کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در استان رونق تولید و حمایت از واحدهای صنعتی، کشاورزی و معدنی است، افزود: در سال ۹۵ این جلسات به طور مستمر تشکیل و در راستای رفع موانع و مشکلات واحدهای تولیدی استان گام خواهیم برداشت.

این مسؤول افزود: توانمندی واحدها، فراهم کردن امکانات و رقابت‌پذیری از طریق تأمین تسهیلات و رفع موانع و همچنین برگزاری دوره‌های آموزشی را در دستور کار قرار خواهیم داد.

دیودیده با بیان این‌که برنامه دولت افزایش ۱۰ میلیارد دلاری صادرات در سال ۹۵ نسبت به سال گذشته است، گفت: میزان منابع دریافتی از طریق صندوق توسعه ملی در شش ماه دوم سال ۹۲، ۱۴ میلیارد و ۷۸۰ میلیون تومان بود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: در سال ۹۳، ۲۰ میلیارد از منابع صنعت جذب شده است و در سال ۹۴، ۱۰۰ میلیارد تومان جهت دریافت منابع به صندوق معرفی شده است.

وی گفت: معیارها و شاخص‌ها در استان کهگیلویه و بویراحمد به صورت عدد و دقیق در بحث اقتصاد مقاومتی مشخص شده است و هفت پروژه در زمینه اقتصاد مقاومتی و بخش صنعت در استان تعیین شد.

این مسؤول بیان کرد: ۳۳ طرح ملی و مهم در بحث اقتصاد مقاومتی در کشور مطرح شده که کارخانه سیمان مارگون برای این استان در نظر گرفته شده است.

وی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از موارد تکمیل طرح‌های با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد است که در استان ما ۶۰ طرح صنعتی و معدنی برای تکمیل وجود دارد.

دیودیده افزود: در بحث رونق تولید و تعیین تکلیف از ۷ هزار واحد تولیدی و صنعتی در کشور ۲۲۸ واحد صنایع کوچک و ۲۵ واحد صنایع متوسط برای کهگیلویه و بویراحمد در نظر گرفته شده است.

منبع: صبح زاگرس

منتشر شده در :2016/05/21 - 07:05|شناسه خبر: 27338 593 بازدید
گزارش خطا:

اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:

صفحه ارسال خبر - یادداشت

ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir

تماس مستقیم : 09120139712

نظرات

ارسال نظر جدید

  • آخرین اخبار

آخرین اخبار استان

حمایت می کنیم


ساخت انواع وبسایت
بالای صفحه