داریوش دیودیده اظهار داشت: کاهش تخلفات، جلوگیری از عرضه خارج از شبکه، ارتقا کیفیت و ایجاد فضای رقابتی در جهت ارائه خدمات مطلوب مهمترین نتایج این امر است. وی با اشاره به اینکه ایجاد فضای رقابتی یکی از مهمترین عوامل در ارتقا کیفی نان در سطح استان است، افزود: با افزایش ۳۰ درصدی قیمت نان […]
داریوش دیودیده اظهار داشت: کاهش تخلفات، جلوگیری از عرضه خارج از شبکه، ارتقا کیفیت و ایجاد فضای رقابتی در جهت ارائه خدمات مطلوب مهمترین نتایج این امر است.
وی با اشاره به اینکه ایجاد فضای رقابتی یکی از مهمترین عوامل در ارتقا کیفی نان در سطح استان است، افزود: با افزایش ۳۰ درصدی قیمت نان تا حدودی تعادل در هزینههای تولید برقرار شده است.
دیودیده با بیان اینکه هیچ دلیلی از جانب واحدهای خبازی در خصوص سطح پایین کیفیت نان پذیرفتنی نیست، ابراز کرد:
در دنیای امروز رقابت در تولید سبب بهبود ارتقا کیفیت تولیدات شده و فعالان و صنوف مختلف در سطح استان از جمله واحدهای خبازی در یک فضای رقابتی باید نسبت به ارتقا کیفیت نان قدم بردارند.
وی عنوان کرد: با وجود تعداد مناسب واحدهای نانوایی در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد ایجاد فضای رقابتی میان فعالان این عرصه به آسانی اجرایی میشود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد کیفیت نان را یکی از مهمترین دغدغه های خود دانست و خاطرنشان کرد: در این راستا تیم های بازرسی به صورت مداوم فعالیت واحدهای نانوایی را رصد و با متخلفین این حوزه برخورد جدی میشود.
اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:
ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir
تماس مستقیم : 09120139712