امروز :یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ساعت : ۰۳:۳۲:۰۹

پایگاه خبری تحلیلی راه ملت
اولین و تنها رسانه کاملا دانشجویی استان کهگیلویه وبویراحمد

اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل

توسعه دولت الکترونیک فساد اداری را کاهش می دهد

سید موسی خادمی با بیان این مطلب در نشست کارگروه توسعه دولت الکترونیک، صرفه جویی در زمان، هزینه و انرژی ، را از مزایای دولت الکترونیک برشمرد و افزود : با الکترونیک شدن دولت، اعمال سلیقه از بین رفته و فساد اداری کاهش می یابد. وی، با بیان اینکه منظور از دولت در اینجا، حاکمیت […]

سید موسی خادمی با بیان این مطلب در نشست کارگروه توسعه دولت الکترونیک، صرفه جویی در زمان، هزینه و انرژی ، را از مزایای دولت الکترونیک برشمرد و افزود : با الکترونیک شدن دولت، اعمال سلیقه از بین رفته و فساد اداری کاهش می یابد.

وی، با بیان اینکه منظور از دولت در اینجا، حاکمیت است، اظهار داشت: چشم انداز توسعه دولت الکترونیک در استان طراحی شود و با هدف گذاری در راستای پیشبرد آن اقدام شود.

خادمی، اتوماسیون اداری را پایین ترین سطح دولت الکترونیک دانست و تأکید کرد: به عنوان اولین گام، تا پایان سال همه دستگاه های استانی به اتوماسیون اداری متصل شوند.

وی، با بیان اینکه دولت الکترونیک یک پروژه ملی است، افزود: فرآیندهایی که در سطح ملی در این خصوص تعیین می شود به صورت استانی تعریف و اجرا شوند.

استاندار،خواستار فراهم شدن زیرساخت ها و تامین امکانات سخت افزاری و نرم افزاری لازم برای توسعه دولت الکترونیک در کهگیلویه و بویراحمد شد و گفت: برخی دستگاه های اجرایی در سال های گذشته در راستای تحقق اتوماسیون اداری و توسعه دولت الکترونیک سامانه هایی را طراحی و فعال کرده اند که همگی آنها برای خدمات رسانی مطلوبتر به مردم استان باید همسان سازی و با یکدیگر مرتبط شوند.

دکتر خادمی تأکید کرد: کارگروه های استانی توسعه دولت الکترونیک تشکیل شود وگام های عملیاتی در این خصوص تعریف شود و در نشست آینده این کارگروه، گزارش اقدامات صورت گرفته ارائه شود.

دولت الکترونیک تکثر زیرساخت های ارتباطی را به وحدت می رساند

مدیرکل اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست، گفت: توسعه دولت الکترونیک از دغدغه های اصلی دولت بوده و آثار متعددی شامل کاهش فساد اداری، خدمات رسانی مطلوبتر به مردم و کاهش مراجعات آنان به نهادهای دولتی دارد.

سید یاسر حسن پور با بیان اینکه دولت الکترونیک مفهوم گسترده ای دارد و یک بحث علمی است که اتوماسیون اداری یکی از بخش های زیرمجموعه آن به شمار می رود، اظهار داشت: هم اکنون با تکثر زیرساخت های ارتباطی روبرو هستیم که با توسعه دولت الکترونیک، وحدت ارتباطی به وجود می آید.

وی اظهار داشت: برخی زیرساخت های لازم از جمله فیبرنوری برای توسعه دولت الکترونیک در استان، چندان فراهم نیست و اهمیت و ضرورت دولت الکترونیک نیز برای عده ای از مسوولان اجرایی استان هنوز به طور مطلوب تبیین نشده است.

حسن پور اظهار کرد: پایه، اساس و زیربنای مهم برای توسعه دولت الکترونیک در کهگیلویه و بویراحمد وجود شبکه ملی اطلاعات بوده و ایجاد و راه اندازی این شبکه در استان نیز مستلزم فراهم بودن زیرساخت های ارتباطی لازم است.

وی عنوان کرد: نخستین اقدام برای توسعه دولت الکترونیک در استان، اتصال دستگاه های اجرایی این استان به شبکه ملی اطلاعات است که باید از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات انجام شود.IMG13491907

منتشر شده در :2014/12/15 - 12:12|شناسه خبر: 2190 767 بازدید
گزارش خطا:

اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:

صفحه ارسال خبر - یادداشت

ایمیل گروه خبری راه ملت: [email protected]

تماس مستقیم : 09120139712

نظرات

ارسال نظر جدید

  • آخرین اخبار

آخرین اخبار استان

حمایت می کنیم


ساخت انواع وبسایت
بالای صفحه