امروز :یکشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۳ساعت : ۲۳:۴۲:۵۷

پایگاه خبری تحلیلی راه ملت
اولین و تنها رسانه کاملا دانشجویی استان کهگیلویه وبویراحمد

اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل

توصیه های آیت الله ملک حسینی به رسانه ها/بازگوکردن برخی اخبار وعدم بازگویی برخی دیگراز آفتهای نظام رسانه ای است

آیت الله سید شرف الدین ملک حسینی صبح پنجشنبه در جمع اعضای بسیج رسانه کهگیلویه و بویراحمد به هجوم رسانه ای بنی امیه و بنی عباس، علیه ائمه اطهار اشاره کرد و اظهار داشت: این هجمه ها باعث شده بود گاهی در خانه اهل بیت منزلت آنها شناخته نشود.

آیت الله سید شرف الدین ملک حسینی صبح پنجشنبه در جمع اعضای بسیج رسانه کهگیلویه و بویراحمد به هجوم رسانه ای بنی امیه و بنی عباس، علیه ائمه اطهار اشاره کرد و اظهار داشت: این هجمه ها باعث شده بود گاهی در خانه اهل بیت منزلت آنها شناخته نشود.

وی آبادی، فتنه و تخریب را از پیامدهای فعالیت رسانه ای در طول تاریخ دانست و گفت: بشر از زمانی که اجتماع را شکل داد به رسانه و اطلاع رسانی، تحلیل خبر و … نیاز داشت.

وی با بیان اینکه قدرت ها قبل از هجوم، فعالیت نرم افزاری خود را شروع می کردند، افزود: این مسئله تنها مربوط به امروز نیست بلکه قدیم هم اینچنین بوده و امروز سریعتر و مدرنتر شده است.

آیت الله ملک حسینی ساختار رسانه را شبیه ساختار شمشیر دانست و اظهار داشت: اگر رسانه در جهت رشد و تعالی جامعه باشد، این رسانه و فرد مصلح است و اگر در جهت تخریب بنیانهای فکری، فطری و الهی جامعه عمل کند این فساد است و این رسانه مفسد بوده چون در دست یک انسان مفسد است.

وی تصریح کرد: هدفگذاری ها و ارائه راهها و شیوه عبور نشان می دهد که یک رسانه، رسانه صالح یا فاسد است.

فقدان صداقت و امانت دو معضل بزرگ بشریت

وی صداقت و امانت را دو ویژگی اصلی انبیاء و ائمه اطهار دانست و گفت: فقدان این دو یعنی عدم ارائه واقعیت و عدم ایفای مسئولیت، دو معضل بزرگ بشر بوده است.

آیت الله ملک حسینی تصریح کرد: صداقت، هدف و راه را و امانت کیفیت عبور انسانها را نشان می دهد و اگر صداقت از جامعه محو شود، هدفهای انسانی و راه گم می شود و و اگر امانت محو شود، ایفای مسئولیت صورت نمی گیرد. انسانها لرزان و روبه سقوط یا راکد و ساکن می شوند و از هدفشان که رشد و تعالی انسان است باز می مانند.

وی انبیاء را رسانه های خداوند دانست و با بیان اینکه هیچ رسانه ای رساناتر از نبوت و امامت در طول تاریخ نبوده است، اظهار داشت: نبوت یعنی رسانه ای که پیام خداوند و حق را در جهان انسان و بشریت جاری می کرد و امامت هم دنباله نبوت بود و اگر خداوند پیامبران و امامان را معصوم قرار داد برای این بود که صداقت و امانت باید در وجود آنها موج بزند و با صدق حدیث، هدف و راه را نشان دهند و با ادای امانت شیوه حرکت به سمت هدف را آموزش دهند.

آیت الله ملک حسینی بیان کرد: اگر انسانهایی که مدعی هستند، راست نگویند و هدف را وارونه جلوه دهند، انسان پشت به هدف حرکت می کند. یعنی اگر صداقت باشد و امانت نباشد، آن وقت انسانها به سمت هدف اند اما در آستانه سقوط، انحراف و تزلزل هستند.

نماینده مردم استان در مجلس خبرگان همچنین شجاعت و صراحت را در متن صداقت دانست و گفت: انسان صادق انسانی است که خوفی از بیان واقعیت ندارد اما نکته اینجاست که اگر با این صدق همه چیز تمام می شد هرگز نیازی به تاکید بر امانت از سوی پیامبران و ائمه نبود.

بازگوکردن برخی اخبار وعدم بازگویی برخی دیگراز آفتهای نظام رسانه ای است

وی با بیان اینکه اگر ملاک صداقت باشد می توان برخی از راستها را گفت و بگوییم راست گفتیم، اظهار داشت: اگر کسی به لحاظ گرایش سیاسی، منطقه ای، محلی و بومی، برخی از حقیقت ها را گفت و برجسته کرد و در مقابل برخی حقیقتها سکوت کرد، می تواند ادعا کند صادقانه گفته اما امانتدارانه نگفته است.

آیت الله ملک حسینی تصریح کرد: کسی که رسالت رسانه ای بر دوش او گذاشته شده، باید در کنار صداقت امانت را داشته باشد. بازگو کردن برخی از اخبار و عدم بازگویی برخی دیگر یکی از آفتهای نظام رسانه ای ماست.

نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد افزود: این رسانه دروغ نمی گوید اما همه راست را هم نمی گوید و اگر از او سوال شود که چرا همه حقیقت را نگفتی، جواب می دهد” ناراست نباید گفت، هر راست نشاید گفت.” و به این شکل از خود دفاع می کند.

وی اضافه کرد: در صورتی که این به معنای این نیست که سخنی را که به نفع گروه باند و کسی که اورا دوست می دارد را بگوید اما سخن راستی را که ممکن است دیگری  از آن نفع ببرد، نگوید.

پرچم مبارزه با فساد و تبعیض باید در دست انسانهای فرهیخته باشد

آیت الله ملک حسینی با بیان اینکه امانت؛ درایت و شرافت انسانی را می طلبد و صداقت؛ شجاعت و صراحت را افزود: اگر قرار است با تبعیض و فساد مبارزه شود این پرچم مبارزه باید به دست انسانهای فهیم و فرهیخته جامعه باشد و رسانه ها هم باید در موقعیت فرهیخته ای قرار داشته باشند و رفتار آنها مطابق ادعایشان باشد.

وی تاکید کرد: فرهیختگی که ترکیبی از صداقت یعنی صراحت و شجاعت و امانت یعنی شرافت و درایت است باید در رفتار رسانه ها موج بزند و اگر این نباشد باید از خود سوال کنیم که چه شده که من در مقابل برخی وقایع حساس هستم و در مقابل برخی نه.

وی تصریح کرد: مبارزه با فقر و فساد و تبعیض باید برپایه فقدان این رذیلتها شکل بگیرد و غنای روحی به انسان اجازه می دهد با فقر مبارزه کند، صلاح به انسان اجازه می دهد با فساد مبارزه کند و دوری از تبعیض و موج زدن عدالت در وجود به انسان اجازه می دهد با تبعیض مبارزه کند.

خبردادن حزبی و قومی موجب باندبازی و قومگرایی می شود

وی افزود: اگر ما منطقه ای، سرحدی و گرمسیری، حزبی و باندی خبر بدهیم، هیچ گاه از سیاست زدگی و قوم گرایی فاصله نمی گیریم.

آیت الله ملک حسینی همچنین اظهار داشت: برخی از ما خیال می کنیم اگر کسی باندبازی کند، سیاسی عمل کرده است در صورتی که اینطور نیست و بازی داده ایم یا بازی خورده ایم.

نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد گفت: سکوت از اخباری و برجسته کردن اخباری دیگر، امانت داری در عرصه رسانه نیست و شاید کسی نفهمد و رقیب سیاسی شما مغلوب حرکت ژورنالیستی شما شود اما ذره ذره رفتارمان در رصد خداوند تبارک و تعالی است و از مسیرهایی که انسان احساس می کند بر خصمش غلبه می کند در همان نقطه شکست می خورد و این سنت خداوند است.

وی بیان داشت: تنها حرکتی به متحرک ضربه وارد نمی کند و شکست در آن نیست، که برپایه حق و با نیست صالح باشد.

انتقاد از برخی رسانه های استان

نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد همچنین در بخش دیگری از سخنان خود از اخبار و کامنتها برخی رسانه های استان انتقاد کرد و گفت: برخی مطالب حاوی توهین ها و تهمت ها هستند و این در این سایتها تایید و منتشر شده است. و گاهی هم خیال می کنیم با تعابیری همچون “احتمال دارد” یا “آن گونه که می گویند” یا “چنین گفته می شود” و امثال این تعابیر، چیزی را قاطعانه نگفتیم و مسئولیتی در قبال این خبر نداریم اما این طور نیست و امانتداری نکرده ایم.

آیت الله ملک حسینی با بیان اینکه هر کسی رسانه ای دارد، اظهار داشت: خداکند اتفاقی در دنیای ما بیفتد که ایجاد نشاط اجتماعی را با ایجاد فتنه خلط نکنیم.

وی گفت: مرحوم آیت الله بروجردی ۶۰ سال پیش به برخی روزنامه نگاران نصیحتی کرده بود که در دنیای امروز روزنامه ها را مثل کتابها می بینند و کتابها را مثل کتابهای مقدس و به او آدرس و رفرنس می دهند و بعد نصیحت کرد که مبادا در روزنامه ها کاری کنید که مثل کتاب دیده نشود و در کتابها کاری کنید که نشود به آنها اعتماد کرد و در این صورت هیچ تکیه گاهی برای فکر اندیشه پیدا نمی شود./خبرنما

منتشر شده در :2015/01/31 - 02:01|شناسه خبر: 3206 935 بازدید
گزارش خطا:

اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:

صفحه ارسال خبر - یادداشت

ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir

تماس مستقیم : 09120139712

نظرات

ارسال نظر جدید

  • آخرین اخبار

آخرین اخبار استان

حمایت می کنیم


ساخت انواع وبسایت
بالای صفحه