فرماندار کهگیلویه اظهار کرد:۲۸ اسفندماه ۹۶ زلزله شدیدی شهرستان کهگیلویه را لرزاند ولی هنوز بازرسی ها از منازل اسیب دیده در کهگیلویه جهت برآوردی دقیق از خسارات بعد از گذشت این مدت کامل نشده است!
صبح امروز اولین جلسه مدیریت بحران شهرستان کهگیلویه در سال جدید با حضور اعضا در فرمانداری دهدشت برگزار شد.
فرماندار کهگیلویه با اشاره به اینکه حوادث تعارفی ندارند اظهار کرد:۲۸ اسفندماه ۹۶ زلزله شدیدی شهرستان کهگیلویه را لرزاند ولی هنوز بازرسی ها از منازل اسیب دیده در کهگیلویه جهت برآوردی دقیق از خسارات بعد از گذشت این مدت کامل نشده است!
علی پوزش با بیان اینکه تنها چند روز از وقوع زلزله در مرکز استان نمی گذرد ولی شاهدیم میزان خسارت ها و اسیب ها کاملا مشخص شده است تصریح کرد:انتظار می رود بخشداران و دهیاران که در جلسه حضور دارند هر چه سریع تر گزارش خسارت های وارده را به فرمانداری کهگیلویه ارسال کنند .
پوزش افزود:بنیاد مسکن کهگیلویه در این خصوص باید بیشترین فعالیت را داشته باشد و ضرورت دارد کارشناسان بنیاد مسکن به جد پیگیری کنند تا اگر قرار است اعتباری به این منظور تعلق گیرد افرادی که آسیب دیده اند از قلم نیفتند و نگویند در کهگیلویه بحران رخ داد ولی کسی پیگیری نکرد!
فرماندار کهگیلویه در این جلسه مصوب کرد حداکثر ۴ روز دیگر باید براورد از خسارات ناشی از زلزله ۲۸ اسفندماه کهگیلویه تهیه و در اختیار مدیریت بحران شهرستان قرار گیرد.
وی ادامه داد:در خصوص بارندگی سیل آسا در دیشموک نیز هنوز برآورد مشخصی از اسیب ها صورت نگرفته است که انتظار می رود زودتر اقدام شود!پوزش در پایان مطرح کرد: مدیران باید پای کار باشند ،یا نباید مسولیت پذیرفت و اگر مسولیتی پذیرفتید باید پای کار باشید!
بیش از ۵۰ درصد منازل آسیب دیده بازدید نشده است!
دبیر شورای مدیریت بحران کهگیلویه نیز در این جلسه اظهار کرد:در خصوص ترک خوردگی منازل شهری و روستایی ناشی از زلزله در کهگیلویه خوب کار نشده است و شاید در شهر یک سری اقدامات صورت گرفته باشد ولی بیش از ۷۰ درصد از منازل روستایی آسیب دیده هنوز بازدید نشده است!
سرتیپ خادمی با بیان اینکه تنها چند روز ازوقوع زلزله در مرکز استان می گذرد ولی تقریبا همه بازدید ها صورت گرفته است خانه های آسیب دیده و اعتباراتی که لازم است و در واقع همه چیز کاملا مشخص است تصریح کرد:ولی هنوز بیش از ۵۰ درصد بازدید خانه های روستایی و شهری در کهگیلویه صورت نگرفته است که انتظار می رود بنیاد مسکن کهگیلویه هر چه سریع تر اکیپی تشکیل دهد و بازرسان خود را بفرستد و در صورت اعلام نیاز برای وسیله نقلیه نیز، دیگر دستکاه های عضو شورا همکاری می کنند.
مستندات به به مدیریت بحران شهرستان ارائه شده است!
بخشدار سوق نیز در این جلسه اظهار کرد:با توجه به شدت زلزله در شهرستان و مراجعه مردم لیست و مستندات خیلی وقت است تهیه و در اختیار مدیریت بحران کهگیلویه قرار گرفته است که گویا مستندات را در اختیار بنیاد مسکن گذاشته اند و مردم هر روز تقاضای رسیدگی دارند.
رزمجو با بیان اینکه ۳۵۰ خانه در سوق وجو د دارد که در صورت بروز زلزله و آوار راه ارتباطی برای امداد رسانی ندارند تصریح کرد:انتظار داریم بازگشایی مسیر بافت های فرسوده را نیز مدیریت بحران کهگیلویه در نظر داشته باشد.وی همچنین به خطر ریزش « پل روستای چغل» اشاره کرد و خواستار پیگیری و بازسازی این پل شد.
حسینی پرور بخشدار مرکزی نیز بیان کرد: گزارشات منازل آسیب دیده ناشی از زلزله در دهدشت نیز تهیه و در اختیار مدیریت بحران کهگیلویه و بنیاد مسکن قرار گرفته است.
۱۷ هزار خانه بی دوام در کهگیلویه و لنده!
مدیر بنیاد مسکن کهکیلویه نیز گفت:هر سال جلسه مدیریت بحران را تشکیل می دهیم و خسارات را اعلام می کنیم ولی اعتباری تعلق نمی گیرد !
مهرداد متقی با بیان اینکه مهمترین بحرانی که مستقیما با جان و مال مردم ارتباط دارد زلزله است تصریح کرد:پیش تر نیز اعلام کرده بودیم که حدود ۱۷ هزار واحد مسکونی کم دوام یا بی دوام در شهرستان کهگیلویه و لنده وجود دارد و انتظار داریم فرماندار کهگیلویه جلسه ای با مدیر عامل بانک ها داشته باشد و خواستار همکاری بانک ها با بنیاد مسکن در خصوص بافت فرسوده را داشته باشند چرا سالانه تعداد زیادی از تسهیلات بانکی که در اختیار ما قرار می گیرد به دلیل همکاری نداشتن بانک ها برگشت داده می شود!
متقی در ادامه نبود وسیله نقلیه را دلیل طول کشیدن بازرسی از خانه های آسیب دیده شهری و روستایی در پی زلزله ۲۸ اسفند ماه ۹۶ دهدشت عنوان کرد!
اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:
ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir
تماس مستقیم : 09120139712