امروز :یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ساعت : ۰۰:۲۳:۱۴

پایگاه خبری تحلیلی راه ملت
اولین و تنها رسانه کاملا دانشجویی استان کهگیلویه وبویراحمد

اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل

درس هایی که قبل از ۳۰ سالگی باید آموخت

یک سری درس ها هستند که تا جوان و زیر سی سال هستید باید یاد بگیرید تا بتوانید آینده بهتر و روشن تری برای خود رقم بزنید. باید بدانید برخی رویدادها از کنترل ما خارج هستند. یا بدانید با اینکه پول خوب است اما ارزش دوستی ها خیلی بیشتر است. شما در کنار انسان ها […]

یک سری درس ها هستند که تا جوان و زیر سی سال هستید باید یاد بگیرید تا بتوانید آینده بهتر و روشن تری برای خود رقم بزنید. باید بدانید برخی رویدادها از کنترل ما خارج هستند. یا بدانید با اینکه پول خوب است اما ارزش دوستی ها خیلی بیشتر است. شما در کنار انسان ها رشد می کنید و ازآنها مسایل جدید می آموزید و می توانید در موقعیت های مختلف، واکنش های درست و مناسب نشان دهید. ما چهار مورد در این مطلب ذکر کرده ایم که توصیه می کنیم ساده از کنار آنها رد نشوید.

۱٫ فقط شما نیستید که ایده های خوبی در سر دارد
همه انسان ها ایده هایی دارند. برخی از آدم ها این را می دانند و خیلی هم خوب از آن استفاده می کنند. اما بعضی ها هم هستند که نظرات خود را در رقابت با دیگران می بینند و شاید آن را بروز ندهند. یا حس رقابت باعث شود که دیگران را قبول نداشته باشند. اما واقعیت این است که باید بدانید ایده های همه ما در کنار هم مفهوم پیدا می کنند. وقتی کسی نظری دارد و طر حی را مطرح می کند، خودتان را عقل کل تصور نکنید و به حرف هایش گوش کنید. از اینکه آنها به شما اعتماد می کنند و ایده های خود را می گویند، باید خوشحال هم باشید نه اینکه حسادت یا رقابت کنید!

۲٫ دوستی خیلی بیشتر از پول ارزش دارد
اینکه ۱۰۰ تا دوست داشته باشید خیلی بهتر و ارزشمندتر از اینکه است که ۱۰۰ دلار داشته باشید. شاید پول برای خیلی از دردها دوا باشد و بسیاری از مشکلات را حل کند اما دوستی ها چیز دیگری هستند. شما آرامشی که لازم دارید را با پول نمی توانید به دست بیاورید اما در کنار یک دوست می توانید. دوستی با آدم ها هیچ هزینه ای برای شما ندارد. با دوستان خوب، حتی خلاقیت و ایده پردازی های شما هم بیشتر می شوند و می توانید در کارهایتان پیشرفت کنید. بودن در میان دوستان و انسان های بیشتر، موجب بهبود روحیه و تغییر روند عادی زندگی می شود که پول توان ایجاد این تغییرات را ندارد.

۳٫ اهداف طولانی مدت تعیین کنید
همه انسان ها می توانند تخمین بزنند که در یک زمان کوتاه چه کارهایی از دستشان بر می آید و خیلی راحت برای آن برنامه ریزی می کنند. اما شما باید توان برنامه ریزی طولانی مدت داشته باشید. مثلا ۵ سال آینده خود را در نظر بگیرید و برای آن اهداف و برنامه های مالی، شخصی و فردی تعیین کنید. موفقیت و پیشرفت یک شبه به دست نمی آید، باید برای آن زحمت بکشید. تحقیق و مطالعه کنید. از کارهای سبک و کوچک شروع کنید و کم کم تلاش خود را بیشتر و بیشتر کنید.

۴٫ مسایلی را کنترل کنید که قابل کنترل هستند
تقریبا همه انسان ها دایم در حال کنترل کردن اوضاع زندگی هستند و می خواهند آن را به بهترین شکل پیش ببرند. اما برخی از مسایل زندگی از کنترل ما خارج هستند. رویدادهای ناخواسته و ناگهانی را نمی توان کنترل و مدیریت کرد. پس انرژی خود را برای آنها هدر ندهید. بعضی رویدادها از دست شما خارج هستند پس به جای اینکه وقت عزیز و ارزشمند خود را روی حسرت خوردن و یافتن دلیل و چرایی آن هدر بدهید، برای اهداف و کارهایی که تحت کنترلتان هستند، صرف کنید. اشتباهاتی که رخ داده اند، دیگر قابل درست شدن نیستند پس بیهوده برای آن سوگواری نکنید. از وقت و انرژی باید برای مسایل قابل کنترل بهره بگیرید نه چیزهایی که گذشته و تمام شده اند.

منتشر شده در :2015/07/08 - 10:07|شناسه خبر: 11864 668 بازدید
گزارش خطا:

اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:

صفحه ارسال خبر - یادداشت

ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir

تماس مستقیم : 09120139712

نظرات

ارسال نظر جدید

  • آخرین اخبار

آخرین اخبار استان

حمایت می کنیم


ساخت انواع وبسایت
بالای صفحه