از حداقل میزان نمک در غذاهای نذری استفاده شود زیرا غذاهای پرنمک عامل فشار خون بالا و بیماریهای قلبی است
راه ملت: کارشناس تغذیه بیمارستان امام سجاد (ع) به عزادارانی که در تدارک پخت نذری برای ایام محرم وصفر هستند توصیه کرد که به هیچ عنوان از روغن جامد به جهت داشتن مقادیر زیادی اسیدهای چرب اشباع و ترانس در پخت غذاهای نذری استفاده نکنند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ اسماء بهروزی افزود: جهت تهیه غذاهایی مانند خورش قورمه سبزی، از سرخ کردن زیاد سبزی خودداری کنید و فقط به کمی تفت دادن آن هم با روغن مخصوص سرخ کردنی بسنده کنید تا ویتامین ها و املاح سبزی ها حفظ شود.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر مهمترین علت مرگ و میر بر اثر بیماری های قلبی عروقی است، توصیه کرد: از حداقل میزان نمک در غذاهای نذری استفاده شود زیرا غذاهای پرنمک عامل فشار خون بالا و بیماریهای قلبی است.
بهروزی ادامه داد: بخصوص در غذاهایی مانند آش رشته که از کشک (که خود دارای مقدار بالایی نمک است) جهت تزیین آن استفاده می شود باید این مسئله رعایت شود.
وی تصریح کرد: البته باید توجه داشت کشک باید پاستوریزه و دارای استانداردهای لازم وزارت بهداشت باشد وحتی المقدور به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه جوشانده شود.
این کارشناس تغذیه در پایان تصریح کرد با توجه به آمار رو به گسترش بیماران دیابتی در کشور مقدار قند و شکر در غذاهایی مانند شله زرد و حلوا و همچنین شیرینی ها و شربت های نذری در کمتریت مقدار ممکن استفاده شود و در ظرف های مناسب بین عزاداران توزیع شود
اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:
ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir
تماس مستقیم : 09120139712