امروز :شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ساعت : ۰۷:۳۲:۰۰

پایگاه خبری تحلیلی راه ملت
اولین و تنها رسانه کاملا دانشجویی استان کهگیلویه وبویراحمد

اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد

محور مارگون به سیلاب کلوار، باشت به پیچاب و دیشموک سه محور محروم استان

تا پیش از انقلاب تنها ۱۵ خانه بهداشت در استان به مردم خدمات بهداشتی و درمانی در روستاها ارائه می‌کرد که این رقم به تعداد ۳۵۰ خانه بهداشت در سال‌های اخیر رسیده است

راه ملت: پژمان نیک‌اقبالی ظهر امروز در نشست با معاون توسعه روستایی نهاد ریاست‌ جمهوری با بیان اینکه هر چه خدمات در این استان انجام شده همه به برکت نظام جمهوری اسلامی است، گفت: زیرساختی در روستاهای استان کهگیلویه و بویراحمد نداریم که مربوط به دوره پیش از نظام جمهوری اسلامی باشد.

وی به زیرساخت‌های پیش از انقلاب و مقایسه آن‌ها با زیرساخت‌های بعد از انقلاب اشاره کرد و گفت: در گازرسانی و برخورداری روستاهای استان از نعمت گاز تا پیش از انقلاب تنها یک روستای ما دارای گاز بود که اکنون تعداد ۴۶۱ روستای استان دارای گاز است.

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در ادامه گفت: پیش از انقلاب تنها ۶ روستای استان از ارتباط تلفنی برخوردار بودند که اکنون تعداد روستاهای کهگیلویه و بویراحمد  که خط تلفن کانال ارتباطی آن‌ها به شمار می‌رود به تعداد هزار و ۵۹۱ روستا است.

نیک‌اقبالی در ادامه اظهارات خود در خصوص خدمات بی‌دلیل جمهوری اسلامی به روستاییان کهگیلویه و بویراحمد افزود: تا پیش از انقلاب تنها ۱۵ خانه بهداشت در استان به مردم خدمات بهداشتی و درمانی در روستاها ارائه می‌کرد که این رقم به تعداد ۳۵۰ خانه بهداشت در سال‌های اخیر رسیده است.

این مسئول ارشد امور عمرانی در استان، نبود هرگونه دفتر خدمات الکترونیک تا پیش از انقلاب در روستاهای استان اشاره کرد و گفت: اما در حال حاضر تعداد ۴۵ روستای استان از چنین خدماتی برخوردار هستند.

وی به برخی از شاخص‌های محرومیت هم در استان اشاره کرد و گفت: در آب روستایی و در راه آسفالته و همچنین تلفن کمبودها و محرومیت‌هایی داریم.

معاون امور عمرانی استاندار به اعتبارات دهیاری‌های استان نیز در طول دو سال اخیر اشاره کرد و گفت: در سال ۹۲ به دهیاری‌ها مبلغ ۱۰٫۶ میلیارد تومان اعتبارات دادیم که در سال ۹۳ این اعتبارات به ۲۴٫۲ میلیارد تومان و در سال ۹۴ تاکنون این اعتبارات ۹٫۶ میلیارد تومان بوده است.

وی با اشاره به اینکه در استان ما از نظر اعتبارات توجه خوبی به روستاها شده است، افزود: قابل ذکر است که ۴۸ درصد از اعتبارات استان ما به روستاها تخصیص یافته است.

نیک‌اقبالی در بخش دیگری از اظهارات خود به سه محور روستایی دارای مشکل که روستاهای زیادی در این مسیر قرار دارند و هنوز محرومیت زیادی در این روستاها و مناطق دیده می‌شود اشاره کرد و گفت: اولین محور محروم استان ما محور مارگون به سیلاب کلوار است.

وی در توضیح محرومیت این محور گفت: در این محور ۷۰ کیلومتر راه آسفالته و ۶۲ کیلومتر خاکی داریم.

این مسئول افزود: حدود ۴ هزار نفر با ۸۵۰ خانوار در این مسیر قرار دارند که نیاز به امکاناتی مانند راه و برق و آب روستایی و خانه بهداشت و سایر نیازمندی‌های دیگر است.

نیک‌اقبالی به محور دوم محروم استان یعنی محور دیشموک اشاره کرد و گفت: این محور نیز ۱۶۰ کیلومتر طول دارد که ۹۰ کیلومتر آن خاکی و ۷۰ کیلومتر آسفالته است.

وی افزود: تعداد ۷۰ روستا در این محور وجود دارد که سه هزار و ۷۰۰ خانوار در آن زندگی می‌کنند و ۲۳ هزار نفر جمعیت دارد که در طرح هادی و سایر شاخص‌ها برای خروج از محرومیت نیاز به همت مسئولان کشوری برای تخصیص اعتبارات لازم محرومیت‌زدایی دارد.

نیک‌اقبالی به سومین محور محروم استان در شهرستان باشت یعنی محور پیچاب اشاره کرد و گفت: طول این محور ۱۰۶ کیلومتر است که هیچ راه آسفالته‌ای ندارد که ۱۵ روستا در آن وجود دارد و هشت روستای موقت نیز در این منطقه در فصول سرد سال کوچ می‌کنند که در کل ۳۳۶ نفر با ۹۲ خانوار در این منطقه زندگی می‌کنند.

وی از مشکلات اصلی روستاهای استان را راه و آب دانست و گفت: برای آبرسانی به روستاها نیاز به مخازن بیشتری است و بسیاری از شبکه‌های روستایی نیاز به اصلاح و ترمیم دارند.

منتشر شده در :2015/12/18 - 07:12|شناسه خبر: 20120 972 بازدید
گزارش خطا:

اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:

صفحه ارسال خبر - یادداشت

ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir

تماس مستقیم : 09120139712

نظرات

ارسال نظر جدید

  • آخرین اخبار

آخرین اخبار استان

حمایت می کنیم


ساخت انواع وبسایت
بالای صفحه