برخی از مواد غذایی سمی هستند و موجب بیماری های شدید می شوند. سیب زمینی سبز سیب زمینی منبع سالم کربوهیدرات است. اما، باید از خوردن سیب زمینی که سبز شده است اجتناب کرد، اگر سیب زمینی در نور خورشید برای مدت زمان طولانی بماند، شامل سموم سولانین، گلیکو آلکالوئید می شود که باعث […]
برخی از مواد غذایی سمی هستند و موجب بیماری های شدید می شوند.
سیب زمینی سبز
سیب زمینی منبع سالم کربوهیدرات است. اما، باید از خوردن سیب زمینی که سبز شده است اجتناب کرد، اگر سیب زمینی در نور خورشید برای مدت زمان طولانی بماند، شامل سموم سولانین، گلیکو آلکالوئید می شود که باعث سردرد، تهوع، خستگی و مشکلات دستگاه گوارش می شود که باید از خوردن این سیب زمینی ها خودداری کنیم.
برگ ریواس
برگ ریواس حاوی سطوح بالایی از اسید اگزالیک است، که می تواند خطرناک باشد به کلیه آسیب شدید می زند.
قارچ وحشی
در حالی که قارچ ارزش تغذیه ای بالایی دارد، ولی قارچ های وحشی سمی هستند. شناخت قارچ غیر سمی کار دشوار ی است چون بیشتر قارچها شبیه به هم هستند.
کاساوای خام
این گونه گیاهان، نشاسته و غنی از کالری هستند، چون ویتامین ها و مواد معدنی و فیبر زیادی داردبرای سلامتی مفید است . اما اگر این ماده غذایی سالم خام خورده شود با توجه به گلیکوزیدهای سمی سیانوژنیک به طور طبیعی در آن وجود دارد کشنده است. شستشو، طبخ و یا خشک کردن آن باید به درستی انجام گیرد چون بسیار سمی است.
جوز
به طور کلی، جوز خاصیت درمانی دارد اما استفاده زیاد آن خطرناک است سبب استفراغ، تعریق، سرگیجه، توهم و سردرد می شود.
گوجه فرنگی
گوجه فرنگی، از ملزومات اساسی آشپزخانه است که اگر به دقت استفاده نشود میتواند زیان داشته باشید. برگ آن شامل آتروپین، یک ماده سمی است که باعث سرگیجه، سردرد و ناراحتی معده می شود. قسمت سبز گوجه فرنگی باید کاملا جدا شود.
گیلاس
هسته میوه های گیلاس، هلو و آلو شامل گلیکوزیدهای سیانوژنیک، به خصوص در دانه خود هستند، اینها باید جویده نشود.
اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:
ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir
تماس مستقیم : 09120139712