کوپی لواک (Kopi Luwak) ، نام گرانترین قهوه جهان است که از نوع خاصی از دانه های قرمز قهوه تولید می شود اما پیش از آن باید از دستگاه گوارش یک حیوان آسیایی به نام “زباد نخلی” بگذرد. این توت ها که در اندونزی و فیلیپین رشد می کنند توسط این حیوان که شبیه به راسو است خورده می شود اما از آنجایی که این حیوان نمی تواند دانه های داخل این میوه را هضم کند ، این دانه ها همراه با مدفوع او خارج می شود.
کوپی لواک (Kopi Luwak) ، نام گرانترین قهوه جهان است که از نوع خاصی از دانه های قرمز قهوه تولید می شود اما پیش از آن باید از دستگاه گوارش یک حیوان آسیایی به نام “زباد نخلی” بگذرد. این توت ها که در اندونزی و فیلیپین رشد می کنند توسط این حیوان که شبیه به راسو است خورده می شود اما از آنجایی که این حیوان نمی تواند دانه های داخل این میوه را هضم کند ، این دانه ها همراه با مدفوع او خارج می شود.
پس از خارج شدن دانه ها از بدن این حیوان ، آنها را جمع کرده کاملا می شویند ، زیر نور خورشید خشک میکنند ، آن را بوداده و دم می کنند و در نهایت یک قهوه معطر خوش طعم تولید می شود. ظاهرا ، این دانه ها که تقریبا یک روز و نیم در دستگاه گوارش این حیوان می مانند طعم خاصی می گیرند. افرادی که این قهوه را امتحان کرده اند می گویند طعم این قهوه همانند کارامل و شکلات خوشمزه است.
هر ۵۰۰ گرم از این نوع قهوه با قیمتی بین ۱۰۰ تا ۶۰۰ دلار به فروش می رسد. در کافی شاپ های ژاپن و آمریکا هر فنجان قهوه کوپی لواک ۳۰ دلار است. در سال ۲۰۰۸ ، یک فروشگاه در لندن ترکیبی از قهوه کوپا و بلو مانتین را با نام قهوه رارو با قیمت ۹۹ دلار هر فنجان به فروش می رساند.
اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:
ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir
تماس مستقیم : 09120139712