امروز :شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ساعت : ۰۵:۲۹:۰۳

پایگاه خبری تحلیلی راه ملت
اولین و تنها رسانه کاملا دانشجویی استان کهگیلویه وبویراحمد

اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل

پنجمین رویداد فناورانه ایده شو، با حضور دانشجویان استان برگزار شد

پنجمین رویداد فناورانه ایده شو با موضوع گیاهان دارویی و با محورهای کاربرد فناوری اطلاعات در تولید بازاریابی و فروش،رفع نیاز و مشکلات صنایع مرتبط، صنعتی سازی تولیدات بومی،برندسازی وبسته بندی  برگزار شد.

راه ملت: به گزارش راه ملت از یاسوج؛ در این رویداد ۲۴ ایده به دبیرخانه  آنلاین ایده شو ارسال شد که پس از بازبینی اولیه ۱۳ گروه به رقابت نهایی راه یافتند.

در مرحله رقابت نهایی نیز هر شرکت کننده، ایده خود را در سه دقیقه برای مخاطبان تشریح کرد و بعد هم موافقان ایده رای گیری شدند.

 

در نهایت به هر کدام از پنج ایده حائز بیشترین آرا فرصت داده شد که در پنج دقیقه به سوالات داوران و حاضران درباره ایده ها، بازار احتمالی آینده، قیمت تمام شده و غیره پاسخ دهند و باز هم رای گیری انجام شد که در نهایت ایده های  برندسازی گیاه آنغوزه وحید کریمیان ، شانه دارویی مهرداد بهزادی، داروی گیاهی برای درمان سرطان روده عبدالحسین جهانبخش، ماسک روح افزای مرجان روزبهی و ایجاد بانک انلاین اطلاعات تجربی گیاهان دارویی فاطمه ظفری مقام اول تا پنجم این رویداد را کسب کردند.

رئیس پارک علم و فناوری کهگیلویه و بویراحمد در این زمینه گفت: در جامعه علمی و دانشگاهی همه نام ایده شو و «استارتاپ ویکند» را شنیده اند و این فرهنگسازی، نخستین کارکرد برگزاری چنین رویدادی بود که محقق شد.

سید شمس الدین هاشمی افزود: ایده شو و استارتاپ ویکند ها، با هدف ترویج فرهنگ ایده پردازی و از سویی ایجاد فضای  رقابتی صمیمی برای معرفی ایده ها برگزار می شود تا افراد بتوانند نحوه معرفی ایده خود را آموزش ببینند و  با قرار دادن ایده ها در معرض نقد و بررسی داوران آنها را چکش کاری کنند.

وی ادامه داد: این رویدادها  ضمن بالا بردن اعتماد به نفس ایده پردازان ، این آمادگی را ایجاد می کند که بتوانند در زمانی کم، ایده را معرفی و سرمایه گذاران را قانع و تشویق به سرمایه گذاری کنند. از این ایده ها  کمک می کند که به مرحله تجاری سازی برسند.

هاشمی با اشاره به استارتاپ ویکند که در گچساران برگزار شد گفت در آنجا به صورت مشخص دو ایده برای تجاری سازی تایید شد و در رویداد امروز نیز دست کم یکی از ایده ها که مربوط به برند سازی گیاه آنغوزه است حمایت می شود.

وی یادآوری کرد: برگزاری استارتاپ ویکند نفت و گاز توسط بخش خصوصی و  حضور سرمایه گذاران در ایده شو گیاهان دارویی از نقاط قوتی است که زمینه تجاری سازی ایده ها را فراهم کرده و ایده شو را از حالت کلیشه ای خارج می کند.

هاشمی شکل گیری کار گروهی میان ادارات، دانشگاه ها و مجموعه ها

 

 هاشمی ادامه داد: در هر رویداد ۳ نفر برگزیده می شوند که پارک علمی و فناوری به برخیی علمی ، پژوهشی و فناوری را  از دیگر ویژگی های این رویدادهای فناورانه عنوان و یادآوری کرد که وقتی مجموعه های اداری و علمی پژوهشی بتوانند کار گروهی انجام دهند پس می توان امیدوار بود که استارت آپ ها و شرکت های مستقر در پارک هم با هم کار کنند.

در پایان این رویداد موضوع برند سازی گیاه آنغوزه به عنوان گیاهی که در بسیاری از صنایع غذایی و دارویی کاربرد دارد و تنها دربخش های کوچکی از افغانستان و در استان کهگیلویه و بویراحمد کشت  می شود به صورت جدی مورد بحث قرار گرفت و تفاوت ها و شباهت های آنغوزه و زعفران برای برند سازی بررسی شد.

استارتاپ ویکندها از سال ۲۰۰۷ در دنیا برگزار می شود و در ایران قدمت چندانی ندارد که با این شرایط به نظر می رسد استان کهگیلویه و بویراحمد در زمینه برگزاری رویدادهای فناورانه تاکنون عملکرد قابل قبولی داشته است.

ایده شو ها رویداد هایی برای کارآفرینی هستند که افراد این فرصت را پیدا می کنند تا در محیطی دوستانه به بیان ایده‌های نوآورانه خود بپردازند./ایرنا

 

 

منتشر شده در :2019/12/17 - 08:12|شناسه خبر: 43847 687 بازدید
گزارش خطا:

اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:

صفحه ارسال خبر - یادداشت

ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir

تماس مستقیم : 09120139712

نظرات

ارسال نظر جدید

  • آخرین اخبار

آخرین اخبار استان

حمایت می کنیم


ساخت انواع وبسایت
بالای صفحه