معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه وبویراحمد تاکید کرد: تمامی اراضی واگذاری طرح های راکد در این استان بازپس گیری می شوند.
راه ملت : پژمان نیک اقبالی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: یکی از سیاست های اصلی امسال مجموعه مدیریتی استان و کمیته امور زیربنایی برخورد قاطع با پدیده زمین خواری و شناسایی متخلفان در این راستا است.
وی بیان کرد: امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی و منابع طبیعی استان موظف هستند در این راستا تمامی طرح های راکد و اراضی واگذار شده را بررسی و هرگونه تخلفات انجام شده را به کمیته امور زیربنایی ارایه دهند.
نیک اقبالی اظهار کرد: در سال های گذشته زمین هایی از سوی منابع طبیعی برای ایجاد فرصت های سرمایه گذاری و شغلی به متقاضیان واگذار شده ولی همچنان راکد مانده اند.
وی ابراز داشت: راهبرد اساسی در سال جاری درفرایند واگذاری اراضی به طرح های سرمایه گذاری این است که در وهله نخست به صنوف و طرح هایی که ماهیت عمومی ،ایجاد اشتغال و توجیه اقتصادی نداشته باشند به هیچ وجه زمینی واگذار نشود.
نیک اقبالی از عزم راسخ دولت تدبیر و امید برای مقابله جدی با زمین خواری، کوه خواری و تخلفات زیست محیطی و منابع طبیعی خبر داد و گفت: تخلفاتی در این زمینه ها در استان انجام شده که بررسی و شناسایی نهایی آنها در دستور کار قرار گرفته است.
وی از تشکیل کارگروه ویژه مبارزه با زمین خواری در استان خبر داد و گفت: منابع طبیعی استان تاکنون بیش از سه هزار و ۵۰۰ مورد پرونده را تنها در شهرستان بویراحمد در این زمینه شناسایی کرده اند.
نیک اقبالی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در هفته منابع طبیعی امسال در زمینه واگذاری اراضی ملی نیز گفت: تاکید رهبری به عنوان یک منشور در دستور کار کمیته امور زیربنایی و و متولیان امور قرار گرفته است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه وبویراحمد نیز اسفند سال گذشته در نشست خبری از رفع تصرف حدود دو هزار و ۷۰۰ هکتار اراضی ملی از دست متصرفان و سودجویان در سطح استان خبر داده بود.
حدود یکهزار و ۸۰۰ هکتار از این میزان بدون تشکیل پرونده های قضایی از سودجویان بازپس گیری شده بود.
نیک اقبالی به قانون واگذار نشدن انتقال سند قطعی اراضی ملی به نام متقاضیان طرح های سرمایه گذاری از سال ۸۹ خبر داد و گفت: این مهم تا حدود زیادی مانع از تصرفات و مقاصد افراد سودجو برای در اختیارگرفتن منابع ملی و طبیعی استان شده است.
وی تصریح کرد: منابع طبیعی و محیط زیست استان نیز موظف هستند با هرگونه تصرفات غیرقانونی تحت عناوین مختلف از قبیل درخت کاری و یا ایجاد طرح های سرمایه گذاری بدون مجوز و استعلام برخورد قاطع کنند.
وی یادآور شد: در ساخت و اجرای پروژه های عمرانی حفظ و صیانت از عرصه های طبیعی و محیط زیست و دریافت مجوزات لازم در این زمینه باید رعایت شود و هرگونه کم کاری و کوتاهی در این زمینه به هیچ وجه قابل پذیرش نیست.
وی با بیان اینکه سازمان جهاد کشاورزی استان نیز در زمینه تغییر کاربری بدون مجوز در اراضی کشاورزی و عرصه های ملی و منابع طبیعی برخورد قاطع کند، افزود: با توجه به تاکید استاندار و رویکرد دولت یازدهم نباید سهل انگاری در این زمینه از سوی دستگاه های نظارتی صورت گیرد.
وی افزود: این در حالی است که سیاست اصلی در سال ۹۴ در کمیته امور زیربنایی نیز بر تعدیل میزان زمین واگذاری برای اجرای طرح ها است.
نیک اقبالی افزود: میزان زمین واگذاری در استان بیشتر بر اساس نیاز بومی منطقه ، اقلیم و شرایط توپوگرافی ومتناسب نیاز واقعی طرح خواهد بود.
معاون عمرانی استاندار کهگیلویه وبویراحمد همچنین مقابله جدی با ساخت و سازهای غیرمجاز در مناطق مختلف استان به ویژه حاشیه شهرها را یادآور شد و افزود: شهرداری ها و سایر متولیان امر و دستگاه های نظارتی باید با حساسیت بیشتری نسبت به این مهم برخورد کنند.
وی از فعال شدن کمیسیون های ماده ۱۰۰ و ۹۹ در این راستا خبر داد و گفت: بالاترین میزان مجازات و جریمه برای متخلفان در نظر گرفته شود.
وی از دستگاه های خدمات رسان شامل آب و فاضلاب شهری و روستایی، بنیاد مسکن، گاز ، برق و مخابرات و نیز شهرداری ها خواست از هرگونه ارایه خدمات به این گونه مناطق و ساختمان های غیرمجاز به طور جدی خودداری کنند.
اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:
ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir
تماس مستقیم : 09120139712