امروز :شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ساعت : ۰۷:۲۶:۳۴

پایگاه خبری تحلیلی راه ملت
اولین و تنها رسانه کاملا دانشجویی استان کهگیلویه وبویراحمد

اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل

۲ خبر جدید از اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان کهگیلویه وبویراحمد

مدیرکل تعاون کار ورفاه اجتماعی از تشکیل قرارگاه طرح کالا برگ الکترونیکی در اداره کل تعاون کار ورفاه اجتماعی استان خبرداد وگفت: این قرارگاه با مشارکت اداره کل صنعت معدن وتجارت،جهاد کشاورزی ،اتاق اصناف و نماینده معاونت امور اقتصادی استانداری به دبیری اداره کل تعاون کار ورفاه اجتماعی استان تشکیل شد.

تشکیل قرارگاه ستاد هماهنگی اجرای طرح کالا برگ الکترونیکی در یاسوج

به گزارش راه ملت و به نقل از راک نیوز؛ مدیرکل تعاون کار ورفاه اجتماعی از تشکیل قرارگاه طرح کالا برگ الکترونیکی در اداره کل تعاون کار ورفاه اجتماعی استان خبرداد وگفت:این قرارگاه با مشارکت اداره کل صنعت معدن وتجارت،جهاد کشاورزی ،اتاق اصناف و نماینده معاونت امور اقتصادی استانداری به دبیری اداره کل تعاون کار ورفا ه اجتماعی استان تشکیل شده است.

وی تصرح کرد: طرح کلابرگ الکترونیکی در چهار استان کشور بصورت آزمایشی اجرا شد وبراساس نتایج حاصل شده از اجرای این طرح در استان ها مقرر شد بزودی شاهد اجرای طرح کالا برگ الکترونیکی در کل استان ها باشیم بنابراین ضروری است با تشکیل قرار گاه بستر لازم برای اجرای هرچه بهتر این طرح ملی در استان فراهم شود.
حمیدرضا واعظی زاده بیان داشت :اداره کل صنعت معدن وتجارت نقش مهمی در شناسایی ومعرفی فروشگاههای زنجیره ای وسایر فروشگاهها مجهز به دستگاه خود پرداز برای مشارکت در این طرح ملی دارد وسازمان جهاد کشاورزی نیز در نیاز سنجی وتامین اقلام مورد نیاز مردم بویژه در تامین ۱۰قلم کالای اساسی وظایف سنگینی عهده داراست لذا انتظار داریم این دو دستگاه اجرایی از همه توان وظرفیت شان برای فراهم ساختن بستر لازم بمنظور اجرای طرح کالا برگ الکترونیک استفاده نمایند.

وی بااشاره به لزوم اجرای هماهنگی های لازم برای تسهیل در استفاده مردم از فروشگاهها گفت: روستائیان وعشایر استان بلحاظ استقرار در مناطق دور دست وصعب العبور مد نظر این قرار گاه خواهند بود که از ظرفیت دهیاری ها و اداره کل امور عشایر دراین مسیر استفاده خواهیم کرد.
مدیرکل تعاون کار ورفاه اجتماعی درادامه به مزایای طرح کالا برگ اشاره کرد وافزود : هدف از تشکیل قرارگاه ستاد هماهنگی اجرای طرح کالا برگ الکترونیکی ایجاد برنامه ریزی برای فراهم کردن بستر لازم بمنظور اجرای این طرح ملی دراستان است .
مدیرکل تعاون کار ورفاه اجتماعی از تشکیل قرارگاه طرح کالا برگ الکترونیکی در اداره کل تعاون کار ورفاه اجتماعی استان خبرداد وگفت:این قرارگاه با مشارکت اداره کل صنعت معدن وتجارت،جهاد کشاورزی ،اتاق اصناف و نماینده معاونت امور اقتصادی استانداری به دبیری اداره کل تعاون کار ورفا ه اجتماعی استان تشکیل شده است.

**************************
افتخاری دیگربرای کهگیلویه وبویراحمد /تجلیل از کارآفرین برتر ملی استان در چهاردهمین جشنواره کارآفرینان برتر ملّی کشور

در آیین اختتامیه چهاردهمین جشنواره کارآفرینان برتر ملّی از تعداد ۲۱ کارآفرین برتر ملّی که دربین آنها یک کارآفرین هم استانی نیز حضور داشت با دستان وزیرتعاون کار ورفاه اجتماعی تجلیل شد.
سیدصولت مرتضوی» در آیین اختتامیه چهاردهمین جشنواره کارآفرینان برتر ملّی و تجلیل از ۲۱ کارآفرین برتر ملّی با اشاره به ویژگی‌ها و اثربخشی فعالان اقتصادی و کارآفرینان در اعتلای کشور اظهار داشت: رشد اشتغال و کارآفرینی برای کشور عزت‌آفرین و مایه سربلندی است.

وی با بیان اینکه هر کشوری که به استقلال رسیده است، مرهون تلاش‌ها و غیرت مردمان کارآفرینش است، گفت: کارآفرینی عالمانه منجر به ارتقای بهره‌وری و خلق ارزش افزوده می‌شود.

وزیر کار با تأکید بر لزوم توجه به اهمیت مسئله بهره‌وری در نظام اقتصادی کشور، افزود: جغرافیای بی‌نظیر جمهوری اسلامی ایران منجر به دسترسی آسان، منابع غنی، تکثر همسایگان و موقعیت استراتژیک بین‌المللی شده که برای کارآفرینان و علاقه‌مندان به توسعه تجارت فرصت مطلوبی است.

مرتضوی به رسالت دولتمردان در حمایت از کارآفرینی اشاره کرد و گفت: یکی از مهم‌ترین وظایف دولت کوتاه‌کردن فرآیندها و تسهیل راه‌اندازی کسب‌و‌کار برای بخش خصوصی است.

وی راه‌اندازی سامانه متمرکز صدور مجوزها را گامی در همین راستا عنوان کرد و اظهار داشت: حذف امضاهای طلایی و تسهیل صدور مجوز از مهمترین تأکیدات ریاست محترم جمهوری در راستای توسعه فضای کسب‌و‌کار بوده است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه متناسب با نیاز کشور نیروی ماهر تربیت نشده است، از کارآفرینان درخواست کرد: برگزاری دوره‌های آموزشی و کارورزی را برای توانمندسازی جوانان و تأمین نیروی انسانی فعالیت خود مدنظر داشته باشند.

وی با اشاره به اهمیت آموزش مفاهیم اقتصادی و مؤلفه‌های تجارت به دانش‌آموزان در دوران ابتدایی، اظهار داشت: احیای نظام استاد ـ شاگردی در سیستم آموزش می‌تواند به ضعف مهارتی نیروهای متقاضی کار کمک کند.

مرتضوی افزایش سرمایه‌گذاری برای تولید و ارتقای بهره‌وری را دو رکن مهم و الزام اساسی رشد اقتصادی خواند و افزود: در عرصه جنگ ترکیبی دشمن که برای ضربه به پیکر نظام اسلامی پیش گرفته، کارآفرینان برای خنثی‌سازی این تهدیدات و امیدآفرینی در خط مقدم‌اند.

«علی زندوکیلی» مدیرکل دفتر توسعه کارآفرینی و بهره‌وری نیروی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دبیر چهاردهمین دوره جشنواره کارآفرینان برتر ملّی نیز در ابتدای این مراسم با اشاره به شناسایی و تقدیر از ۳ هزار کارآفرین از ابتدای برگزاری جشنواره کارآفرینان برتر، گفت: در چهاردهمین دوره جشنواره ۲۰۰ کارآفرین برتر استانی و ۲۱ کارآفرین برتر ملّی معرفی شدند.

وی افزود: امسال برای اولین بار بخش تعاون، کارآفرینی اجتماعی، صنایع‌دستی و گردشگری به حوزه های جشنواره اضافه شد.

دبیر چهاردهمین دوره جشنواره کارآفرینان برتر ملّی با بیان اینکه ۲۱ کارآفرین برتر امسال در عرصه ملّی ۱۰ هزار نفر اشتغال‌زایی مستقیم داشته‌اند، گفت: از ظرفیت این فعالان اقتصادی در قالب کانون کارآفرینان برتر برای توسعه فرهنگ کارآفرینی، ایجاد شبکه ارتباطی کارآفرینان، تشکیل اتاق فکر و توسعه رقابت در عرصه تولید و اشتغال کشور بهره خواهیم گرفت.

مدیرکل تعاون کار ورفاه اجتماعی در حاشیه این جشنواره، گفت: مهران بالان بعنوان کارآفرین برتر ملی از افتخارات ارزشمند وکم نظیر استان است که نقش موثری در ایجاد اشتغال وراه اندازی کسب وکارهای خرد وخانگی دارد وی تصریح کرد :بالان نه تنها بعنوان کارفرین برتر ملی نقش آفرینی می کند بلکه در حوزه ترویج دست بافت های محلی استان نقش موثری دارد و برای توسعه صنایع دستی و دست بافت های بومی ومحلیاقدام به ایجاد شبکه های ارتباطی در روستاها نموده است.

حمیدرضا واعظی زاده، افزود : از تعداد ۲۱کارآفرین برتر ملی مهران بالان بعنوان کارآْفرین برتر ملی در زمینه تولید صنایع دستی ،تولیدابزار وآموزش قالی بافی وکارآفرینی اجتماعی از سوی وزیر تعاون کار ورفاه اجتماعی موفق به دریافت لوح سپاس شد این کارآفرین هم استانی برای نخستین بار بعنوان عضو بنیاد ملی نخبگان با عنوان سرآمد کارآفرینی نیز انتخاب ولوح عضویت دریافت کرد.

وی اظهار داشت : مهران بالان بعنوان مدیرعامل شرکت تعاونی ۴۰۱۷صنایع دستی برادران بالان نقش موثری در ایجاد اشتغال ،رونق وتوسعه تولید وایجادا شبکه های ارتباطی در زمینه تولید صنایع دستی در روستاهای استان دارد.

در ابتدای این برنامه جمعی از کارآفرینان برتر دیدگاه‌ها و مطالبات خود را در خصوص ارتقای شیوه تعامل دستگاه‌ها با شتاب‌دهنده‌ها، تشکیل کنسرسیوم‌های دولتی و خصوصی به منظور اجرای پروژه‌های بزرگ و نیمه‌تمام، ایجاد ساختار واحد تصمیم‌گیری و مدیریت در حوزه صادرات خدمات مهندسی، تعیین برنامه جدی و ارتقای سرمایه‌گذاری در زمینه فناوری هوش مصنوعی و ساماندهی فعالان غیررسمی حوزه اشتغال مطرح کردند.

منتشر شده در :2023/02/25 - 03:02|شناسه خبر: 81635 238 بازدید
گزارش خطا:

اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:

صفحه ارسال خبر - یادداشت

ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir

تماس مستقیم : 09120139712

نظرات

ارسال نظر جدید

  • آخرین اخبار

آخرین اخبار استان

حمایت می کنیم


ساخت انواع وبسایت
بالای صفحه