راه ملت ،مراسم کلنگ زنی بیمارستان ۳۵تختخوابی بهمئی با حضور حجت الاسلام و المسلمین سیدعلی محمد بزرگواری نماینده چهارگانه در مجلس نهم شورای اسلامی و مسئولان وزارت بهداشت و جمعی از مدیران استانی برگزار شد.
در این مراسم که صبح روز جمعه در شهر لیکک مرکزشهرستان بهمئی برگزار شد، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان در ابتدای این مراسم که معاون کل وزیر بهداشت، نماینده مردم شهرستان های کهگیلویه، چرام، بهمئی و لنده، استاندار و جمعی از مدیران کل استانداری و مسئولان محلی شهرستان نیز حضور داشتند؛ آماری از وضعیت ارائه خدمات سلامت در این شهرستان ارائه داد و گفت: شبکه بهداشت و درمان در این شهرستان به بیش از ۴۰هزار نفر خدمات بهداشتی درمانی ارائه می کند.
دکتر رضا چمن، افزود: این خدمت در قالب ۳۰ خانه بهداشت، ۶مرکز بهداشتی درمانی ودوپایگاه بهداشتی درمانی ارائه می شود.
لیکک۱
وی با مناسب توصیف نمودن ساختار بهداشتی درمانی شهرستان بهمئی، و اینکه در کشور به ازای هر یک هزار و ۲۰۰نفر یک خانه بهداشت تعریف شده است، تصریح نمود: در این استان به دلیل پراکندگی روستاها به ازای هر ۹۰۰نفر یک خانه بهداشت تعریف شده و این مهم در شهرستان بهمئی به ازای هر ۷۰۰نفر یک خانه بهداشت است که نشان دهنده وضعیت مناسب موجود این شهرستان گرمسیری استان است.
دکتر چمن در ادامه به چالش ها و مشکلات پیش روی حوزه تحت مدیریت خود در شهرستان بهمئی نیز اشاره و مطالبه اصلی مردم را ارائه خدمت در سطح تخصصی عنوان نمود و ضمن تشکر از همکاری دانشکده پزشکی بهبهان یادآور شد: هم اکنون یک روز در هفته پزشکان متخصص اطفال و زنان در این شهرستان ارائه خدمت می کنند و یک نفر پزشک متخصص داخلی مقیم نیز در شهرستان وجود دارد.
وی سپس به تشریح روند پیگیری کلنگ زنی بیمارستان ۳۵ تخت خوابی لیکک پرداخت و گفت: این بیمارستان از مصوبات دولت دهم بوده و سال گذشته از محل سود سهام اوراق مشارکت مبلغ ۱۵میلیارد ریال اعتبار برای آن پیش بینی شده بود که هیچ بخشی از آن متاسفانه محقق نشد.
لیکک۲
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، ادامه داد: اما ۵۰۰میلیون تومان اعتبار از محل ماده ۱۸۰با پیگیری استاندار و حمایت نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی به این دانشگاه تخصیص داده شده تا عملیات کلنگ زنی آن امروز انجام شود.
این مقام مسئول حوزه سلامت در استان کهگیلویه و بویراحمد، ضن تشکر از همکاری وزارت بهداشت در زمینه کمک به توسعه زیرساخت های بهداشتی درمانی استان از معاون کل وزیر بهداشت درخواست نمود که در زمینه تامین اعتبار این پروژه همکاری و همیاری ویژه ای با دانشگاه داشته باشند.
دکتر چمن تصریح نمود: صادقانه عرض کردم که پروژه با این شرایط آغاز شده و با زیربنای ۳۵۰۰متر مربع در سه طبقه است که فقط فاز اول(اسکلت آن) بالغ بر ۲۵میلیارد ریال هزینه در برخواهد داشت و پیش بینی هزینه تمام شده آن نیز بالغ بر ۱۵۰میلیارد ریال است.
مطالبه احداث بیمارستان در این شهرستان، درخواستی به حق است
نماینده مردم کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم با بیان اینکه در این دو دوره نمایندگی معمولا مسئولان کشوری را در مرحله اول به شهرستان بهمئی دعوت کرده ام و حرف های حوزه انتخابیه ام را نیز در همینجا می زنم، گفت: مطالبه احداث بیمارستان در این شهرستان از طرف مردم، درخواستی به حق است و آن را تا حصول نتیجه پیگیری می کنم.
حجه الاسلام سید علی محمد بزرگواری افزود: در دولت دهم جرقه این بیمارستان زده شد و در دولت یازدهم با عنایتی که همه دولت های جمهوری اسلامی به مناطق محروم دارند، ماده۲۱۵ این بیمارستان حل شد و در پیوست های بودجه نیز قرار گرفت تا امروز شاهد کلنگ زنی آن در این شهرستان باشیم.
لیکک۳
وی با توصیف دکتر چمن به عنوان ” مدیر بسیار خوب، عزیز و توانای استان” و تایید حرف وی مبنی بر اختصاص فقط ۵۰۰میلیون تومان به این پروژه از محل ماده ۱۸۰مصوب نمایندگان خطاب به دکتر خادمی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت:از محل ماده ۱۸۰ در سال ۹۴ بخش ملی امسال نیز قول حداقل ۲۰میلیارد ریال جهت این پروژه مهم را به مردم شهرستان بهمئی می دهم، و انتظار دارم وزارت بهداشت نیز به همین تناسب برای تکمیل و افتتاح این بیمارستان کمک کنند.
فکری به حال کمبود آمبولانس در شهرستان هایمان بکنید
نماینده مردم شهرستان های ۴گانه استان افزود:« این مشکلاتی که دکتر چمن درباره چالش های حوزه سلامت ارائه نمود در سه شهرستان دیگر نیز با آن مواجه هستیم به گونه ای که ما در شهرستان چرام فقط یک آمبولانس داریم!بخش سرفاریاب اصلاه آمبولانس ندارد!بخش قلعه رئیسی نیز همینگونه است ؛ما حتی با کمبود آمبولانس در شهرستان کهگیلویه و مرکز شهر آن نیز مواجه هستیم»
وی با بیانکه حداقل به ۲۰ آمبولانس در این شهرستان ها نیاز است و این همت و همکاری شما را به صورت ویژه طلب می کند؛ از معاون کل وزارت بهداشت درخواست نمود چاره ای جدی برای رفع این مشکل داشته باشد.
طرح خوب را خوب هم اجرا کردند
استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست با اشاره به اجرای طرح تحول نظام سلامت وبا بیان اینکه نتایج این طرح در بین مردم مطلوب بوده و از آن رضایت دارند؛گفت: این طرح حرکت ابتکاری بزرگی بود.
دکتر سید موسی خادمی با قدردانی از وزارت بهداشت در اجرای این طرح ادامه داد: البته به تناظر آن چنین تشکری در استان نیز لازم است! چون واقعا با مدیریت خوبی که در استان از طرف دکتر چمن و همیاری همکارنش صورت گرفت، سعی کردند این” طرح خوب” را “خوب” اجرا کنند .
لیکک۴
وی با بیان اینکه در بعضی اوقات شاهد هستیم که طرح خوب ممکن است با اجرای بد به شکست بینجامد و این رویداد خوشبختانه به خوبی در استان اجرا شد؛ ادامه داد: کار خوب و خوب اجرای کردن آن در کنار یکدیگر بسیار مهم است
وی در ادامه به وضعیت بیمارستان های مصوب در دولت قبلی اشاره نمود و یادآور شد: وقتی دولت تدبیر و امید کار خود را شروع کرد، مجموعه دانشگاه علوم پزشکی خواستار اجرای عملیات احداث ۴ بیمارستان در استان شد؛ ولی واقعیت این بود که فقط مصوبه ای روی کاغذ وجود داشت و دولت هم به این دلیل که قرار نبود طرح جدیدی شروع شود؛ برنامه ای در پیوست های بودجه نیز برای این کار پیش بینی نکرد.
دکتر خادمی اظهار داشت: با توجه به کمبودهای موجود در استان به صورت جدی پیگیری نمودیم که عملیات اجرایی این دو بیمارستان آغاز شود.
لیکک۵
استاندار با بیان اینکه اولین مسیری که طی کرده و موفق شدیم برای آن اعتبار بگذاریم؛ ماده ۱۸۰ بوده است؛ تصریح نمود: با سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور به این جمع بندی رسیدیم که در صورتی که بودجه ای از استان برای احداث این پروژه ها در نظر گرفته شود، سازمان مدیریت نیز برای بیمارستان های باشت و بهمئی هر کدام مبلغ ۲۰میلیارد ریال اعتبار پیش بینی کند ولی متاسفانه به دلیل مشکلاتی که در بودجه به وجود آمد؛ این مبلغ از طرف سازمان مدیریت محقق نشد.
دکتر خادمی تاکید کرد: احداث این دو بیمارستان را شروع کردیم و چون کار آغاز شده است؛ تمام تلاش خود را برای اتمام و راه اندازی آنها نیز بکار خواهیم بست.
نظام سطح بندی در حوزه سلامت موضوع حائز اهمیتی است
معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این مراسم با بیان اینکه در هیچ جای دنیا نمی توان در شهرها همه امکانات بهداشتی درمانی را یک جا فراهم نمود، گفت: نظام سطح بندی در حوزه سلامت موضوع مهم و حائز اهمیتی است.
دکتر ایرج حریرچی در مورد ساخت این بیمارستان نیز با توصیه به رئیس دانشگاه علوم پزشکی مبنی بر اینکه در اجرای این پروژه حتما فاز بندی اجرای آن را مد نظر داشته باشید، یادآور شد: ۴۲ هزار تخت بیمارستانی در کشور کلنگ زنی شده است و این در حالی است که توان ساخت مالی دولت فقط سالی دو هزار تخت بیمارستانی است.
لیکک۶
وی ادامه داد: هم اکنون نیز قراردادی با قرارگاه خاتم و وزارت بهداشت برای احداث ۵هزار تخت بسته شده است که به دلیل کمبود منابع؛ در نظر داریم۷۰درصد مبلغ این قرارداد را از طریق فروش املاک تهیه کنیم.
لیکک۷
بر پایه این گزارش پس از آن مراسم کلنگ زنی بیمارستان۳۵ تخت خوابی لیکک با حضور مسئولان برگزار شد.
منتشر شده در :2015/05/22 - 04:05|شناسه خبر: 9932
822 بازدید
گزارش خطا: