قیصری رئیس جهاد کشاورزی کهگیلویه اراضی قابل کشت در این شهرستان را ۵۷۰۰۰هکتار دانست و عنوان کرد ۳۰۰۰۰هکتار به کشت گندم دیم،۴۰۰۰هکتار به کشت گندم آبی و ۱۶۰۰۰هکتار به کشت جو آبی اختصاص داده شده است. وی گفت کشت کلزا در اولویت وزارتخانه قرار دارد که سال آینده ۲۰۰۰۰۰هکتار به این کشت اختصاص می دهیم […]
قیصری رئیس جهاد کشاورزی کهگیلویه اراضی قابل کشت در این شهرستان را ۵۷۰۰۰هکتار دانست و عنوان کرد ۳۰۰۰۰هکتار به کشت گندم دیم،۴۰۰۰هکتار به کشت گندم آبی و ۱۶۰۰۰هکتار به کشت جو آبی اختصاص داده شده است.
وی گفت کشت کلزا در اولویت وزارتخانه قرار دارد که سال آینده ۲۰۰۰۰۰هکتار به این کشت اختصاص می دهیم که این مقدار شاید یک رکورد نیز باشد.وی مقدار کشت کلزا را ۲۰۰۰۰تن در سال جاری اعلام کرد.
قیصری ضمن اعلام اینکه در سال آینده در بحث کشت هندوانه در شهرستان محدودیت خواهیم داشت، بحث سرمایه در گردش که هر ساله باید به کشاورزان داده شود و بحث بیمه محصولات کشاورزی را از دیگر مشکلات سد راه کشاورزی در کهگیلویه عنوان کرد.
رئیس جهاد کشاورزی کهگیلویه، از اجرای دو سایت الگویی در منطقه لیرتلخک و سوق ، برای کشت کاملاً تخصصی و مکانیزه گندم در شهرستان خبر داد و گفت: میزان خرید گندم مازاد بر مصرف پارسال ۱۵۰۰۰تن بوده است.
وی میزان برآورد سوخت در سال جاری را ۹۰۰۰۰۰لیتر عنوان کرد که از این میزان ۳۰۰۰۰۰لیتر تاکنون تخصیص داده شده است.
علی آران رئیس منابع آبی کهگیلویه نیز در این نشست از افت شدید منابع آبی خصوصاً در صحرای کلاچو خبر داد و گفت:بهره برداری بی رویه از منابع آبی و اضافه برداشت زیاد خصوصاً جهت کشت هندوانه سبب افت شدید منابع آبی شده است.
وی گفت: از سال ۸۷-۸۶ نسبت به میانگین بارندگی ۱۰۰۰میلی متر کاهش بارندگی داشته ایم. آران از تشکیل شورای حفاظت از منابع آبی در شهرستان به ریاست فرماندار در آینده ای نزدیک خبر داد.
اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:
ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir
تماس مستقیم : 09120139712