راه ملت: با حضور معاون پژوهشی دانشگاه آزاد کشور،استاندار کهگیلویه و بویراحمد ،رئیس و معاونین دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج ، مرکز رشد فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد رسما افتتاح شد.. معاون پژوهشی دانشگاه آزاد کشور در این مراسم گفت:۱۰ درصد بودجهی کل کشور به پژوهش و فناوری اختصاص دارد که این […]
راه ملت: با حضور معاون پژوهشی دانشگاه آزاد کشور،استاندار کهگیلویه و بویراحمد ،رئیس و معاونین دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج ، مرکز رشد فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد رسما افتتاح شد..
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد کشور در این مراسم گفت:۱۰ درصد بودجهی کل کشور به پژوهش و فناوری اختصاص دارد که این حوزه از نظر عملکرد در سطح کشور از جایگاه بالایی برخوردار است.
ابراهیم واشقانیفراهانی در ادامه با بیان اینکه مقالات علمی دانشگاههای کشور در سطح ملی و بینالمللی از جایگاه ویژهای برخوردار هستند، بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی بالاترین جایگاه را از نظر مقالات در کشور دارد.
وی افزود: از شاخصهای راهاندازی مرکز رشد فناوری دانشگاهها ورود به بحث اقتصاد است. بطوریکه ۳۶ درصد مراکز رشد در دانشگاههای آزاد اسلامی ایجاد شده است یعنی ۸۵ مرکز رشد در دانشگاههای آزاد وجود دارد.
معاون پژوهشی سازمان دانشگاه آزاد اسلامی کشور گفت: ۷۱۲ شرکتهای فناوری در دانشگاههای آزاد اسلامی راهاندازی که از این تعداد ۵۷ درصد در دوره مدیریت جدید تشکیل شد.
وی گفت: از اهداف راهاندازی مراکز رشد دستیابی به تولیدات ملی، اشتغالزایی و شرایط کارآفرینی برتر است.
واشقانیفراهانی به برنامهها و سیاستهای دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت: قراردادها و پروژههای بزرگی را با شرکت نفت، شهرداری تهران و قزوین و سازمان محیط زیست برای ایجاد انرژی پلاسما منعقد کردیم.
وی اضافه کرد: حمایتهای مالی از پژوهشها و تحصیلات اعضای هیئت علمی از برنامههای این دانشگاه است.
همچنین در این آیین استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به نقش پژوهش در توسعه گفت: افتتاح مرکز رشد فناورانه در پردیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج گامی مثبت و ارزشمند و پیش زمینه رشد و تحول علمی در استان خواهد بود.
خادمی با بیان اینکه کهگیلویه وبویراحمد همچنان تنها استان فاقد پارک علم و فناوری در کشور است، گفت: گام های مناسبی در این راستا انجام شده و تا اواخر اردیبهشت امسال نیز این مهم تعیین تکلیف خواهد شد.
وی اظهار کرد: این معضل و نبود پارک علم و فناوری رتبه استان را در زمینه تولید محصولات علمی و دانش بنیان و ایده پردازی در سیر تحولات رشد علمی کشور به شدت پایین آورده است.
خادمی نبود زمین را مهمترین مانع و مشکل اساسی در ایجاد پارک علم فناوری در استان دانست و گفت: با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی نیز حدود ۱۰ هکتار زمین در منطقه پردیس این واحد دانشگاهی برای این طرح پیش بینی و تامین شده است.
وی افزود: چند نقطه دیگر نیز برای تامین زمین مورد نیاز این مرکز علمی و اقتصادی پیش بینی شده است.
خادمی از جهت گیری و اهتمام ویژه دولت و معاونت علمی رئیس جمهوری در حمایت و تقویت شرکت های دانش بنیان و ارائه تسهیلات و اعتبارات ویژه در این راستا خبر داد.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت:شرکت های دانش بنیان بستری برای خوداتکایی و درعین حال رسیدن به تولید با فرایند ارزش افزوده در بخشهای مختلف اقتصادی و تولیدی است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این آئین، اظهار کرد: برای تجهیز این مرکز رشد فناوری ۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال اعتبار هزینه شد.
علی آل بویه گفت: این مرکز رشد در زمینی به مساحت بیش از ۶ هزار مترمربع راه اندازی شده است.
آلبویه افزود: در کنار این مرکز رشد فناورانه نیز آزمایشگاه مرجع (همکار) نیز راه اندازی شده است.
وی اظهار امیدواری کرد: در آینده ای نزدیک و با همکاری و مجموعه مسئولان اجرائی کهگیلویه وبویراحمد و معانت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی کشور نیز پارک علم فناوری (شهرک فناوری) نیز در پردیس این واحد دانشگاهی راه اندازی شود.
وی افزود: بیش از ۱۸ هزار دانشجو در سه واحد دانشگاه آزاد اسلامی یاسوج، دهدشت و گچساران مشغول تحصیل هستند.
اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:
ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir
تماس مستقیم : 09120139712