امروز :جمعه ۴ مهر ۱۴۰۴ساعت : ۲۳:۰۵:۰۸

پایگاه خبری تحلیلی راه ملت
اولین و تنها رسانه کاملا دانشجویی استان کهگیلویه وبویراحمد

اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل

مردم شهر لیکک در انتظار فضای سبز بیشتر

ساکنین شهر لیکک مرکز شهرستان بهمئی برتوسعه فضای سبز این شهر گرمسیری تاکید دارند.

راه ملت: شهروندان لیککی معتقدند تامین امکانات تفریحی، سرگرمی،ورزشی و بویژه فضای سبز دراین شهر کمتر توسعه یافته و نوپا نیازمند حمایت بیش از پیش مسئولان اجرایی است.
شهردار لیکک مساحت فضای این شهر را ۶۰ مترمربع اعلام کرد و گفت: خدمات رفاهی و توسعه فضای سبز این شهر با توه به محدویت درآمدی شهرداری نیازمند تامین اعتبار از محل منابع استانی است.
امین جهانیانی پور سرانه فضای سبز این شهر را ۳٫۲متر مربع اعلام کرد وافزود:دراین شهر تاکنون دو پارک احداث شده است .
وی به کمبود اعتبار برای اجرای طرحهای عمرانی و فضای سبز در شهر لیکک اشاره وافزود: اعتبار سال ۹۴فضای سبز شهرداری معادل ۳۸۰میلیون ریال بود.
شهر دار لیکک تصریح کرد: اعتبار مورد نیاز جهت اجرای شبکه آبیاری فضای سبز این شهر هفت میلیارد ریال است.
جهانیانی پور اعتبار مورد نیاز جهت توسعه و احداث و تکمیل فضای سبز شهری و پارکها این شهر را ۱۰میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: این شهرداری در حال حاضر یک پارک نیمه تمام ویک پارک درحال احداث در دست اجرا دارد.
وی تصریح کرد: طرح تامین آب فضای سبز این شهر تهیه و جهت تصویب به سازمان شهرداریها ارسال شد.
شهر لیکک مرکز شهرستان بهمئی ۲۲هزار و ۵۰۰نفر جمعیت دارد.

منتشر شده در :2016/04/25 - 11:04|شناسه خبر: 26474 691 بازدید
گزارش خطا:

اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:

صفحه ارسال خبر - یادداشت

ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir

تماس مستقیم : 09120139712

نظرات

ارسال نظر جدید

  • آخرین اخبار

آخرین اخبار استان

حمایت می کنیم


ساخت انواع وبسایت
بالای صفحه